Рекомендуємо прочитати

Банановий "Бонжур"

Оля Шишина  1469 днів назад (17 червня 2013)
Чи не правда, досить часто буває, що дуже хочеться чогось солоденького, а цукерки, як на зло, закінчилися? Та й готувати не особливо хочеться. А ще, щоб було не нудотно солодко, і до того ж було б непогано покуштувати холодненького. Ось тоді-то і проходить на допомогу цей нехитрий, простий і швидкий десерт - банановий Бонжур. Що цікаво, набір продуктів, необхідних для приготування цієї страви, практично завжди є в арсеналі кожної господині.
""
Зображення зменшенно. Клацніть, щоб побачити оригінал.


Приготування:

1. Банани ріжемо на скибочки і в морозилку. Підготуємо шоколадні форми

2. Для цього змащуємо силіконові форми шоколадом. Я використовувала молочний. Мені здається, що він більш гармонує з бананами. Ставимо в холодильник. Щоб шар шоколаду вийшов не дуже тонким, таку процедуру варто повторити кілька разів, мінімум два.

3. Далі дістаємо наші банани і закладаємо в блендер. Робимо банановий мус. Хочу попередити! Відразу ж як ви зробили мус - накладайте в шоколадні форми, оскільки ця маса почне розтавати, а цього нам не потрібно.

4. Кладемо стільки бананового мусу, щоб він не "визирав" з форми. Оскільки готові бонжурки не зможуть рівно стояти на місці. Посипаємо зверху подрібненим арахісом і в морозилку до замерзання

5. Перед подачею вийняти і кілька хвилин дати постояти.
div align=





Scroll To Top