Рекомендуємо прочитати

Баранина. Биточки запечені (азербайджанська кухня)

article1250.jpg

Необхідні продукти:
баранина (м'якоть) - 700 г, цибуля ріпчаста - 2 шт., масло топлене - 1/2 склянки, оцет 3%-й - 2 ст. ложки, цукор - 2 ч. ложки, яйця - 8 шт., зелень кінзи або кропу - 2 пучки, перець чорний мелений - 1 щіпки, сіль за смаком

Спосіб приготування:
Баранину промити, видалити плівки і сухожилля, розрізати на шматки, потім разом з цибулею (1 шт.) Пропустити через м'ясорубку. Додати сіль, перець і ретельно перемішати.
З приготованого фаршу сформувати биточки круглої форми і обсмажити їх на розігрітій з маслом сковороді. Для соусу обсмажити дрібно нарізану цибулину, додати оцет і цукор. Залити биточки збитими яйцями, змішаними з дрібно рубаною зеленню, і приготованим з цибулі соусом і запекти. При подачі посипати дрібно нарізаною зеленню. Це блюдо можна приготувати з картоплею. Для цього очищену картоплю нарізати часточками і смажити на олії, потім з'єднати його з биточками, залити збитими яйцями із зеленню і соусом і запекти в духовці.

© На каблучках

При частковому чи повному копіюванні матеріалів необхідно ставити активне гіперпосилання на сайт nakablychkah.com.ua

Подібні статті:

Готуємо шніцель зі свинини. Шніцель по суті своїй - тонка м'ясна відбивна, яку обваляли в паніровці і обсмажити у...
Рецепт свинячих відбивних із зеленню і часником. З дитинства ми звикли до таких кулінарним сполучень як котлета з пюре,...
Рисовий пудинг...
ЗМІ виставляли червоне м'ясо в негативному світлі протягом декількох років, але в цій м'ясоїдній насолоді криється...
Scroll To Top