Рекомендуємо прочитати

Чебуреки "Під градусом"

article3430.jpg

Тісто для чебуреків за цим рецептом виходить незвичайно смачним і ніжним, а начинка - ароматною і соковитою. Такі чебуреки з'їдаються в одну мить!

Інгредієнти:
Для тіста:
- 300 мл простої води
- 1 яйце куряче
- цукор
- 2 столових ложки олії рослинного
- 4 склянки борошна
- сіль
- 1 столова ложка горілки

Фарш:
- 500 г фаршу
- 2 цибулини
- сіль
- перець

Приготування:
Підготуйте всі інгредієнти.
Фарш повинен бути крупно меленим і дуже багато цибулі.

Для соковитості можете туди додати 100 г крижаної води.

Для пухкості тісту необхідна горілка - в чебуреках вона не відчувається.

Для того, щоб при смаженні тісто вийшло красивого кольору потрібен цукор.

Нагрійте воду до гарячого стану. Всипте в миску 1 склянку борошна. Ретельно розмішуючи віночком влийте туди ж 1 стакан гарячої води. Вийде заварене тісто.

В іншу миску більшого розміру всипте борошно, що залишилося, вбийте яйце, додайте сіль і цукор, вилийте горілку, масло рослинне, воду що залишилася і заварене тісто. Ретельно розмішайте і замісіть тісто до гладкого стану. Загорніть його в плівку харчову і відставте відпочивати на півгодини.

Для приготування фаршу додайте в нього кубики льоду або крижану воду. Але спочатку очистіть цибулю ріпчасту і подрібніть її ножем (але не дрібно), або на м'ясорубці (на крупній решітці). Посоліть, поперчіть.

Звільніть тісто від плівки і наріжте на порції (на 3 частини). Візьміть одну частину і розкачайте ковбаску на присипаній борошном дошці. Наріжте на шматки по 1,5-2 сантиметри. Умочіть шматки в муку кожною стороною і розкачайте коржі. На середину або поруч укладіть фарш ложкою. З'єднайте краї і зліпіть їх, щоб дірочки не залишилося.

Налийте масло рослинне в сковороду висотою на один палець. Нагрійте сковороду з маслом і зменшіть вогонь. Укладайте чебуреки однією стороною і смажте до золотистого кольору, потім перевертайте. З другої сторони вони смажаться швидше.

Дістаньте готові чебуреки і складіть в миску на паперовий рушник, щоб зайве масло вбралося. Все. Чебуреки вийшли гарними, тісто пухирчастим і тоненьким, начинка соковитою і соку вистачає. 

При частковому чи повному копіюванні матеріалів необхідно ставити активне гіперпосилання на сайт nakablychkah.com.ua

Подібні статті:

Багато господинь, не тільки початківці, але й досвідчені, бояться готувати дріжджове тісто. Хоча насправді це дуже...
Рекомендую спробувати! Дуже смачно!...
Швидке тісто для піци Не секрет, що для більшості хороша піца починається саме з тіста. Одні люблять тонке, злегка...
Смачний рулет з яблуками, чорносливом та корицею...
Scroll To Top