Рекомендуємо прочитати

Картопляне пюре: топ 5 унікальних рецептів

article2786.jpg

Картопляне пюре - річ класична, виключно смачна й поживна, яку вживають в їжу в усьому світі.

Цей простий у приготуванні гарнір любимий всіма, завдяки чому часто рятує господинь, якщо немає часу на приготування їжі. Адже для того, щоб приготувати картопляне пюре, знадобиться якихось двадцять хвилин. Крім того, відмінно підходить для святкового столу .

Щоб приготувати картопляне пюре, вам знадобиться картопля, сіль, молоко, сметана або олія. За допомогою міксера або «картопле м’ялки» варена картопля легко перетвориться на пюре і відмінно доповнить м'ясо, риба, сосиски та інші продукти.

Якщо ваша сім'я відноситься до більшості (а значить - обожнює картопляне пюре), ви швидше за все не раз задавалися наступним питанням - як зробити звичний гарнір цікавішим? Відповідь проста: ознайомитися з унікальними рецептами картопляного пюре і надалі дивуйте домашніх оновлено стравою.

Картопляне пюре з кукурудзою
До відварної і вже розім'ятої з молоком картоплі додайте півбанки консервованої кукурудзи, перед тим збивши її в блендері до однорідної маси. Пюре перемішайте і посоліть за смаком. Страва вийде злегка солодкувата і порадує приємним жовтуватим кольором.

Картопляне пюре з часником
Приготуйте картопляне пюре. Дрібно наріжте два зубчики часнику і залийте його 2 ст.л. оливкової олії. Відправте часникове масло в картоплю і добре перемішайте.

Картопляне пюре з сиром і часником
Розімніть картоплю на пюре, після чого перемішайте сметану з дрібно нарізаним часником і тертим сиром. Заправте пюре отриманою сумішшю і поставте на кілька хвилин у духовку, щоб сметана прогрілася.

Картопляне пюре з горіхами
Розімніть картоплю і розведіть її підігрітим молоком. Всипте в пюре жменю товчених волоських горіхів і посоліть за смаком, а потім добре перемішайте.

Картопляне пюре з зеленим горошком і м'ятою
За п'ять хвилин до готовності картоплі додайте в каструлю банку консервованого зеленого горошку, після чого розімніть картоплю з горошком до консистенції пюре. Розбавте масу маслом і молоком. Подрібніть кілька гілочок м'яти і додайте до картопляного пюре. Посоліть за смаком.

Приємного апетиту!

© На каблучках

При частковому чи повному копіюванні матеріалів необхідно ставити активне гіперпосилання на сайт nakablychkah.com.ua

Подібні статті:

Часник це не тільки найпоширеніша у світовій пікантна кулінарна приправа. Багато народів наділяють його здатністю...
Готуємо свинячі реберця. Свинячі реберця гаряче улюблене багатьма національностями, а значить рецептів з цим...
Заправка для борщу, заготовлена на зиму - хороша підмога для будь-якої господині, особливо в будні дні. Крім того, всі...
Приготуємо стручкову квасолю в мультиварці в томаті і з курячим філе. Смачно і соковито! Болгарський перець своїм...
Scroll To Top