Рекомендуємо прочитати

Креветки з беконом

article2571.jpg

Сьогодні у нас буде щось незвичайне, смачне і найголовніше просте блюдо, яке називається креветки з беконом. Ми тут недавно готували домашній суп з підручних інгредієнтів і я вирішила на досягнутому не зупинятися, думаю пора розширювати наше домашнє меню, не слідувати традиційної кухні, так як вона рано чи пізно починає набридати, а хочеться чогось особливого, незвичайного, але смачного і ситного. Ну що ж, як бачите з цим завданням ми справляємося відмінно. Не будемо втрачати ні хвилини! Приступимо!

Нам знадобляться такі інгредієнти:
Для вівсяної каші:
• 1 столова ложка солі.
• 2 склянки вівсяної крупи.
• 3 чашки молока.
Для креветок:
• 4 скибочки бекону, нарізати поперек на частини.
• 500 грам середніх креветок, очищених
• 1 маленький зубчик часнику, очищений і нарізаний.
• 1/4 склянки білого вина або сухого хересу.
• 1/2 склянки густих вершків.
• 2 столові ложки подрібненого свіжого листя петрушки.

Як приготувати:
Для крупи: Ми будемо готувати на пароварці. Налийте приблизно 4 склянки води у верхню ємність, злегка посоливши її, встановлюємо на сильний вогонь. Тим часом, заповніть нижню ємність пароварки приблизно наполовину водою і доведіть до кипіння на сильному вогні, потім зменшіть вогонь до середнього.

Після цього додаємо вівсяну крупу в киплячу воду, постійно помішуючи дерев'яною ложкою, щоб уникнути грудок, потім встановіть ємність на дно пароварки. Як тільки крупа вбере рідина і розбухне, додаємо 2 склянки молока і варимо, помішуючи, поки крупа не стане м'якою і вершковою, близько 45 хвилин.

Для креветок: Підсмажте бекон в сковороді на середньому вогні до коричневого кольору і скориночки, а потім перекладіть шумівкою на паперові рушники, щоб висушити. Збільште вогонь до середнього. Додайте креветки, часник, і бекон на сковорідку, часто помішуйте, поки креветки стануть рожеві, близько 3 хвилин.

Додайте вино, за допомогою дерев'яної ложки очистіть від низу сковороди коричневі частинки, які могли прилипнути, і варіть, поки вино трохи випаровується, приблизно 2 хвилини. Додайте вершки і варіть, постійно помішуючи, поки соус не загусне, близько 2 хвилин. Розділіть крупу на 4 чашки, потім додайте зверху креветки, додайте ложку соусу для додання смаку крупі, хто як любить.

Прикрасьте кожну чашку беконом і петрушкою.

Ось власне весь рецепт приготування смачної і ситної страви під назвою креветки з беконом. Приємного апетиту.

При частковому чи повному копіюванні матеріалів необхідно ставити активне гіперпосилання на сайт nakablychkah.com.ua

Подібні статті:

Традиційна англійська кухня відрізняється консервативністю, і при цьому дуже смачна. Соус «Чемберлен» втілив у...
Ми приготуємо найсмачніший стейк по-французьки....
Томатний соус - Сальса ді помодоро...
Заправка для борщу, заготовлена на зиму - хороша підмога для будь-якої господині, особливо в будні дні. Крім того, всі...
Scroll To Top