Рекомендуємо прочитати

Перець запечений з травами і сиром

article2877.jpg

Італійський фарширований перець сиром, травами і горіхами. Ця страва перевершила всі очікування. Прекрасне поєднання сиру, чебрецю, смажених мигдальних горішків, кисло-солодкого перцю з легкими нотками оливкової олії і хрусткої крихти не залишить байдужим нікого. Сміливо можна готувати подвійну порцію, враховуючи, що інгредієнти наведені на 4 фаршированих перчини. Бажано використовувати саме сир Чеддер, тому як він має насичений сирний смак і розсипчасту структуру. Вишукане і незабутнє блюдо займе лише 30 хвилин вашого часу, з урахуванням, чищення мигдалю та маринування перцю. Якщо у вас є консервований цілий перець сміливо беріть його, це суттєво скоротить час приготування.

Інгредієнти:
• Хліб білий 150 г
• Сир Чеддер 50 г
• Чебрець свіжий 7 г
• Мигдаль 50 г
• Олія оливкова 4 ст. л.
• Сіль 3 ч. л.
• Перець чорний мелений 2 щіпка
• Оцет яблучний 1 ст. л.
• Перець солодкий 4 шт.
• Лавровий лист 2 шт.
• Цукор 1 ст. л.
• Вода кип'ячена 1 л.

Спосіб приготування:

Крок 1: Для приготування страви знадобиться солодкий перець, білий хліб, чебрець, сир Чеддер, мигдальні горіхи, оливкова олія, сіль, цукор, чорний перець і оцет.

Крок 2: Перець помити і очистити від кісточок і серцевини.

Крок 3: Тепер необхідно перець замаринувати. Для цього залити його на 3 хвилини киплячою водою, а потім промити під холодною водою близько хвилини.

Крок 4: Зварити маринад. Для цього закип'ятити 1 літр води і додати столову ложку солі, цукру, чайну ложку оцту, лавровий лист, щіпку чорного перцю.

Крок 5: Залити маринадом перець і залишити на 10 хвилин, додавши столову ложку оливкової олії. Потім розсіл злити.

Крок 6: Поки перець маринується підготувати мигдальні горіхи: зняти шкірку і підсушити на сковороді.

Крок 7: У блендері подрібнити хліб і мигдальні горіхи.

Крок 8: Потім додати сир, чебрець, сіль, перець і подрібнити.

Крок 9: У сирно - трав'яну суміш додати столову ложку оливкової олії, чайну ложку яблучного оцту і перемішати.

Крок 10: Наповнити НЕ щільно начинкою кожен перець і помістити у форму для запікання.

Крок 11: Залишками начинки посипати зверху, побризкати оливковою олією (для того, щоб крихти просочилися і запеклися). Потім прикрасити парою гілочок свіжого чебрецю і відправити у попередньо розігріту духовку до 180 ° С на 15 хвилин.

Крок 12 Запечений перець можна подавати як гарячим так і холодним з картоплею, рисом, пастою або як самостійне блюдо.

При частковому чи повному копіюванні матеріалів необхідно ставити активне гіперпосилання на сайт nakablychkah.com.ua

Подібні статті:

Для початку кип'ятимо воду і розводимо швидкорозчинний желатин (постійно помішуючи, щоб не було грудочок, окріп...
Рослини-спеції невибагливі. Зелень вимагає лише поливу і добре освітленого місця. Її можна додавати в супи, соуси,...
Кілька сотень років тому Італія подарувала всьому світу приголомшливе смачне, ніжне і апетитне блюдо - піцу. Основною...
Щоб Ваше блюдо вийшло смачним і ароматним, потрібно знати, які саме прянощі підходять до певних страв....
Scroll To Top