Рекомендуємо прочитати

Що приготувати з курячого філе: простий і швидкий рецепт

article2941.jpg

Специфічне жорсткувате біле м'ясо іноді змушує задуматися, що б такого приготувати з курячого філе, щоб побалувати себе улюблену новою оригінальною смачненькою стравою.

Нагетси - це ніжні шматочки курячого філе, обсмажені у фритюрі до золотистої хрусткої скоринки.
Прихильники здорового харчування можуть запротестувати, сказавши, що це не зовсім корисна їжа. Але ж ти ж не збираєшся харчуватися такою стравою щодня, правда?

А приготоване власноруч таким чином куряче філе виходить набагато корисніше і смачніше, ніж в закладах швидкого харчування. Адже ти сама контролюєш якість і курки, і рослинного масла. Масло, до речі, слід використовувати один раз.

І якщо раптом тобі захотілося щось приготувати з курячого філе - так, щоб і смачно, і швидко, і оригінально - то іноді можна і "повреднічати".
Нагетси, подані з гарніром і салатом, можуть бути як цілком повноцінною стравою, так і зійти за швидкий перекус під час робочого обіду. А як зрадіють таким хрустким курячим шматочках діти!

Отже, що ж приготувати з курячого філе? Робимо рум'яні нагетси.

Інгредієнти:
• 500 г курячого філе,
• 200 г кукурудзяного борошна,
• 1 яйце,
• щіпка цукру,
• каррі за смаком,
• чорний мелений перець за смаком,
• сіль за смаком,
• 400 мл рослинного масла.

Як приготувати з курячого філе нагетси:
Куряче філе очисти від плівок, помий і обсуши. Наріж філе на невеликі порційні шматочки.
У мисці збий виделкою яйце. В окремій посудині з'єднай кукурудзяне борошно, цукор, сіль, чорний мелений перець, каррі і перемішати.
Кожен шматочок філе обваляй в кукурудзяному борошні, потім гарненько вмочи в яйці і знову обваляй в борошні. Завдяки такій маніпуляції у наггетсів під час смаження утворюється товста скоринка, усередині якої куряче філе залишиться соковитим і ніжним.

Всі підготовлені шматочки курячого філе виклади на обробній дошці, а потім приступай до наступного етапу приготування.
У глибокій сковороді або сотейнику добре розігрій рослинне масло. Орієнтуйся, щоб масло повністю покривало курячі шматочки під час готування. Відправляй нагетси в розпечений жир і обсмажуй до золотистого кольору приблизно по 2 хвилини з обох сторін.
Готові курячі нагетси виклади на блюдо, застелене паперовим рушником, щоб прибрати надлишки масла.

Подавай нагетси гарячими з картопляним гарніром, овочевими салатами, зеленню, з соусом або кетчупом. До речі, нагетси також смачні і в холодному вигляді.

Приємного апетиту!

При частковому чи повному копіюванні матеріалів необхідно ставити активне гіперпосилання на сайт nakablychkah.com.ua

Подібні статті:

Сьогодні у нас буде щось незвичайне, смачне і найголовніше просте блюдо, яке називається креветки з беконом. Ми тут...
Традиційна англійська кухня відрізняється консервативністю, і при цьому дуже смачна. Соус «Чемберлен» втілив у...
Приготовлені таким чином печериці неодмінно сподобаються любителям грибів! У нашій сім'ї печериці люблять, часто їх...
Томатний соус - Сальса ді помодоро...
Scroll To Top