Рекомендуємо прочитати

Скумбрія, маринована в яблучному оцті з прянощами

article3568.jpg

Захотілося рибки? Як смачно приготувати скумбрію? Пропонуємо Вам рецепт дуже смачної запашної маринованої скумбрії.  

Інгредієнти:

- 2 скумбрії (заморожена, розморозити);
- цибуля ріпчаста за смаком;
- 250 мл води;
- гвоздика (6 шт.);
- перець горошком;
- 1/3 чайної ложки перцю запашного меленого;
- зерна коріандру;
- 2 чайні ложки солі;
- 1/2 чайної ложки цукру;
- 2 столові ложки соняшникової олії;
- 2.5 столові ложки яблучного оцту.

Приготування:

Скумбрію почистити, порізати на шматочки.
Воду закип'ятити, додати туди сіль, цукор, гвоздику, перець горошком і мелений, коріандр, масло, кип'ятити 1 хвилину на повільному вогні.
Наприкінці влити оцет. Остудити.

Цибулю порізати півкільцями.
Рибу скласти в миску упереміш із цибулею, залити остиглим маринадом.
Залишити маринуватися краще на добу маринуватися.

Смачного! Ласуйте на здоров'я!

При частковому чи повному копіюванні матеріалів необхідно ставити активне гіперпосилання на сайт nakablychkah.com.ua

Подібні статті:

Ніщо не робить посмішку більш красивою, ніж блискучі білі зуби. Але через усі наші шкідливі звички, здається, що...
Результати від кавової маски для волосся дійсно відмінні. Кава чудово пожвавлює тьмяне волосся і робить його...
"Якщо жабу поступово нагрівати у воді, то вона не відчуває небезпеки, і її таким чином можна зварити - вона навіть не...
Люди кажуть, що будь-яка людина старіє, починаючи з ніг. Чому? Тут все дуже просто? адже саме наші ніжки на протязі всього...
Scroll To Top