Рекомендуємо прочитати

Свинячі реберця під томатним соусом

article2646.jpg

Готуємо свинячі реберця. Свинячі реберця гаряче улюблене багатьма національностями, а значить рецептів з цим продуктом існує величезна безліч. У цій страві свинячі реберця виступають з пікантним томатним соусом і запеченим по сусідству часником. Вибираючи ребра для цієї страви віддавайте перевагу шматках з щедрими прошарками м'ясного філе і сала, щоб було що зажарювати. До речі, свинячі реберця з таким соусом можна сміливо приготувати на вогні. Маринувати їх для цього не потрібно. Враховуйте, що страва виходить жирною і на вечерю таке блюдо краще не подавати. Як гарнір чудово підійдуть свіжі овочі та відварну картоплю. І не забувайте про зелень, адже вона не тільки додасть смак, а ще й допоможе швидше засвоїти і переварити з'їдене.

Свинячі реберця під томатним соусом

Інгредієнти:
• Свинячі реберця 500 г
• Часник 2 головка
• Базилік зелений свіжий 15 г
• Томатна паста 4 ст. л.
• Соус соєвий 3 ст. л.
• Петрушка свіжа 0.25 пучок
• Сіль 0.5 ч. л.
• Перець чорний мелений 4 щіпки
• Часник 2 зубчик
• Олія оливкова 3 ст. л.

Інструкції
• Крок 1 Для такої страви візьміть: свинячі реберця, часник, свіжий базилік і петрушку, томатну пасту або кетчуп, соєвий соус, оливкова олія, сіль і перець.
• Крок 2 Петрушку помити і дрібно порубати ножем.
• Крок 3 Змішати в піалі томатну пасту, соєвий соус, оливкову олію, петрушку. Посолити і поперчити. Видавити 2 зубчики часнику і добре перемішати.
• Крок 4 М'ясо промити під холодною водою і обсушити паперовими серветками. Часник помити і зрізати верхівку.
• Крок 5 Змастити м'ясо і часник томатним соусом. Покласти у вогнетривку форму і влити трохи води, щоб вона повністю покрила дно. Поставити в духовку на 40-50 хвилин при температурі 190-200 ° С. Поки м'ясо і часник готуватимуться, поливайте їх тієї ж рідиною, в якій вони тушаться.
• Крок 6 Базилік вимити, обсушити і порвати руками. Посипати зеленню свинячі реберця і часник. Подавати негайно.

© На каблучках

При частковому чи повному копіюванні матеріалів необхідно ставити активне гіперпосилання на сайт nakablychkah.com.ua

Подібні статті:

Картопляне пюре - річ класична, виключно смачна й поживна, яку вживають в їжу в усьому світі. Цей простий у приготуванні...
Часник це не тільки найпоширеніша у світовій пікантна кулінарна приправа. Багато народів наділяють його здатністю...
Заправка для борщу, заготовлена на зиму - хороша підмога для будь-якої господині, особливо в будні дні. Крім того, всі...
Приготуємо стручкову квасолю в мультиварці в томаті і з курячим філе. Смачно і соковито! Болгарський перець своїм...
Scroll To Top