Рекомендуємо прочитати

Як приготувати телятину в вині

article3482.jpg

Ваш обід зазвичай доповнює келих сухого вина? Відмінний вибір, а якщо піти далі і приготувати телятину в вині? Не менш апетитний варіант!

Для приготування телятини у вині Вам знадобиться:

На 4 порції:
4 шматки телячої вирізки,
2 ст. л. борошна,
80 г червоного сухого вина,
80 г води,
1 ч. л. меду,
2 ст. л. оливкової олії,
1 ст. л. соєвого соусу,
1 ч. л. сливового джему,
сіль і перець – за смаком.

Рецепт приготування телятини у вині:

Обваляйте м’ясо в борошні й обсмажте на середньому вогні по 2 – 3 хвилини з кожного боку. З вина, води, соєвого соусу, меду і джему приготуйте соус, прокип’ятивши його хвилину. Порційні шматки телятини покладіть в соус і витримайте в ньому протягом хвилини, а потім подавайте на стіл.

При частковому чи повному копіюванні матеріалів необхідно ставити активне гіперпосилання на сайт nakablychkah.com.ua

Подібні статті:

Швидке тісто для піци Не секрет, що для більшості хороша піца починається саме з тіста. Одні люблять тонке, злегка...
Свинина є забороненою в культурі харчування багатьох народів. Можливо, у зв'язку з цим (адже заборони ніколи не даються...
Кожна жінка хоче виглядати ідеально, тому завжди намагається за собою доглядати. Але через особливості організму...
Якщо ви вирішили влаштувати невеликий пікнічок, то перше, що виникає перед очима - це апетитний, соковитий і паруючий...
Scroll To Top