Рекомендуємо прочитати

Як приготувати телятину в вині

article3482.jpg

Ваш обід зазвичай доповнює келих сухого вина? Відмінний вибір, а якщо піти далі і приготувати телятину в вині? Не менш апетитний варіант!

Для приготування телятини у вині Вам знадобиться:

На 4 порції:
4 шматки телячої вирізки,
2 ст. л. борошна,
80 г червоного сухого вина,
80 г води,
1 ч. л. меду,
2 ст. л. оливкової олії,
1 ст. л. соєвого соусу,
1 ч. л. сливового джему,
сіль і перець – за смаком.

Рецепт приготування телятини у вині:

Обваляйте м’ясо в борошні й обсмажте на середньому вогні по 2 – 3 хвилини з кожного боку. З вина, води, соєвого соусу, меду і джему приготуйте соус, прокип’ятивши його хвилину. Порційні шматки телятини покладіть в соус і витримайте в ньому протягом хвилини, а потім подавайте на стіл.

При частковому чи повному копіюванні матеріалів необхідно ставити активне гіперпосилання на сайт nakablychkah.com.ua

Подібні статті:

Швидке тісто для піци Не секрет, що для більшості хороша піца починається саме з тіста. Одні люблять тонке, злегка...
Свинина є забороненою в культурі харчування багатьох народів. Можливо, у зв'язку з цим (адже заборони ніколи не даються...
Якщо ви вирішили влаштувати невеликий пікнічок, то перше, що виникає перед очима - це апетитний, соковитий і паруючий...
Кожна жінка хоче виглядати ідеально, тому завжди намагається за собою доглядати. Але через особливості організму...
Scroll To Top