Рекомендуємо прочитати

Соління форелі в домашніх умовах

article3329.jpg

Для того щоб приготувати смачні закуски до святкового столу або накрутити роли, необов'язково купувати слабо солену форель в магазині. Ви самостійно можете засолити форель в домашніх умовах. Для цього вам не знадобитися багато грошей і сил, всі рецепти дуже прості у приготуванні. Наведемо кілька простих рецептів засолювання форелі. Для будь-якого з нижче наведених рецептів вам потрібно буде лише філе форелі, попередньо розморожене і помиті, і звичайно ж сіль та інші спеції.

Рецепт № 1
Філе порізати на широкі смужки і кожен шматочок рясно посипати сіллю, цукром і перцем. Покласти шматочки форелі в ємність з кришкою і поставити в холодильник на 24 години. Після прибирання надлишків солі і подати на стіл.

Рецепт № 2
Філе форелі порізати тоненькими шматочками і укласти в банку, засипавши сіллю, перцем, лавровим листом і оливковою олією. Закрити кришку і трохи струснути банку. Поставити банку в холодильник приблизно на 30-50 хвилин і все готово.

Рецепт № 3
Шматочки форелі посипати сіллю, додати сушений кріп, цукор і 50 гр. горілки. Укласти філе в ємність і накрити кришкою або тарілкою, так щоб можна було придавити філе яким-небудь вантажем. Так філе має постояти 1-2 години, а після прибрати в холодильник на 6 годин.

Рецепт № 4
Нарізати 500 гр філе форелі товстими шматочками. Розвести маринад: 1 л води довести до кипіння, після додати 2 ст.л. солі, 2 ст.л. цукру, перець горошок запашний 5 шт. Після остудити маринад. Далі викласти форель в банку і залити маринадом, поставити в холодильник на 24 години.

При частковому чи повному копіюванні матеріалів необхідно ставити активне гіперпосилання на сайт nakablychkah.com.ua

Подібні статті:

Влітку догляд за акваріумом значно легший, ніж взимку, але все-таки, щоб рибки почували себе комфортно, необхідно...
М'ясо - це цінний продукт харчування, оскільки в ньому міститься багато тваринного білка, який є основним структурним...
Для рибних котлет використовуються різні види риби. Це можуть бути лосось, тріска, щука, судак, зубатка і т.д. Всі вони...
Дуже важливо правильно вибрати оселедець для засолювання. Адже від того, наскільки свіжа і гарна буде куплена вами...
Scroll To Top