Рекомендуємо прочитати

Кулінарні секрети: як приготувати м'ясо правильно

article3157.jpg

Як приготувати м'ясо, щоб зберегти його поживну цінність і розкрити його кращий смак? Підкажуть кулінарні секрети.

1. М'ясо, як і птицю, і рибу, необхідно готувати повільно. Це дозволить зберегти корисні властивості продукту і надати йому найкращий смак.

2. Прискорювати приготування м'яса можна тільки за допомогою маринадів.

3. Якщо м'ясо застаріле, то допоможе повернути йому ніжну «молодість» ківі. Пом'якшать м'ясо потужні фруктові ферменти. На 1 кг м'яса береться 1 ківі. Але фрукт повинен бути стиглим!

4. Хочете покращити смак м'яса? Додайте до м'яса вино. Воно випарується, збагачуючи м'ясо смаковими відтінками.

5. Замість канцерогенної скоринки від надмірної засмажкою віддайте перевагу корисній скоринці. Натріть м'ясо паприкою і каррі. Це природні антисептики, антибіотики.

6. Запікання м'яса в духовці має проходити при температурі 100-120 градусів, не більше.

7. М'ясо не потрібно перетримувати в духовці або включати сильний вогонь. Сковорода і гриль теж не вітаються. Але якщо без усього цього не обійтися, зупиніться на золотистій скоринці - не допускайте почорніння. Мікрохвильову піч допустимо використовувати тільки для підігріву і зрідка. На відкритому розжареному вугіллі, на які може капати жир, м'ясо теж не рекомендується смажити. Особливо це стосується покупного вугілля, просоченого хімічними речовинами.

8. Якщо смажите м'ясо, не допускайте, щоб масло димілося. І для смаження краще використовувати рафіновану оливкову олію, соняшникове, кунжутне масло і масло виноградних кісточок. Також підходить рідкісне у нас, але дуже корисне - рисове масло.

9. Як посуд для приготування м'яса підходить чавун, скло, вогнетривкий фарфор, кераміка.

При частковому чи повному копіюванні матеріалів необхідно ставити активне гіперпосилання на сайт nakablychkah.com.ua

Подібні статті:

Якщо ви вирішили влаштувати невеликий пікнічок, то перше, що виникає перед очима - це апетитний, соковитий і паруючий...
Існує безліч причин, через які може виникати біль у суглобах: від довгої та старанної роботи до одного необережного...
Один з основних принципів китайської кухні — блюдо повинне складатися з маленьких шматочків, щоб під час трапези не...
Свинина є забороненою в культурі харчування багатьох народів. Можливо, у зв'язку з цим (адже заборони ніколи не даються...
Scroll To Top