За зиму наш організм втомився протистояти різноманітним застудам та інфекціям. Та й холодна весна не дуже сприяє швидкому відновленню імунітету. Швидкою допомогою в цій ситуації для вас стануть вітамінні коктейлі та смузі, в основі яких лежать добре відомі кожному з нас складові.
Прочитати »
Найпопулярніший - гарячий десертний напій - це звичайно ж чай. Він не тільки смачний, а й корисний завдяки своїй тонізуючій дії. Наведемо кілька рекомендацій щодо заварювання чаю, але пам'ятайте, що чай краще заварювати в порцеляновому, скляному або керамічному чайнику.
Прочитати »
Віскі є одним з найкращих алкогольних напоїв. Цей напій не тільки вкрай рідко викликає похмілля, але ще й корисний для вашого здоров'я. Ви переконаєтеся в тому, що трохи віскі раз на тиждень: ...
Прочитати »
Вийшла вранці в город, і на тому місці, де росте у мене м'ята перцева, побачила темно-бордові цятки. Підійшла ближче і зрозуміла, що це м'ята вже виштовхнула із землі свої туго скручені у вузлик зачатки листочків. «Скоро почну робити напій, який любить вся моя сім'я», - подумала я і вирішила поділитися цим рецептом з усіма читачами.
Прочитати »
Кава - це єдиний в природі продукт, в якому міститься більше 120 корисних для нашого здоров'я речовин, вітамінів, мінералів і цінних мікроелементів.
Прочитати »
Коньяк має вишуканий смак і ароматом і ці якості він передає коктейлям. Смакові особливості коктейлю залежать від того, який коньяк береться для його виготовлення. На якість і міцність напою впливає деревина, з якої виготовляють бочки для зберігання коньяку. У промислових умовах випускають марочний, колекційний або ординарний коньяк.
Прочитати »
Цікаво те, що дія хорошого віскі благотворно впливає на організм споживача. Напій стимулює творчі здібності, тонізує, підвищує концентрацію і здатність до аналізу. Це обумовлено компонентами, що входять до складу віскі (ефірні масла, дубильні речовини і пр.), але ці ж складові в неналежних пропорціях можуть викликати неприємні симптоми через деякий час (6-12 годин) після вживання напою.
Прочитати »
Полуниця - найбагатше джерело вітаміну С. З'ївши 100 г цієї ягоди, ви з лишком покриє його денну норму, при цьому поліпшивши імунітет. Також полуниця містить саліцилову кислоту, що робить її помічницею при болях у суглобах.
Прочитати »
У момент варіння кави засипте в неї корицю і мускатний горіх. Налийте половину чашки кави і влийте в неї заздалегідь змішану масу какао і згущеного молока. Перемішайте. Долийте чашку кави і посипте меленим мигдалем.
Прочитати »
Чай користується популярністю з давніх часів. Процедура чаювання може бути не тільки повсякденним заняттям, але і представляти собою цілий ритуал, наділений особливою значущістю. Наприклад, серед жителів східних країн прийнято пити чай в магазині під час торгів - вважається, що чашка чаю сприяє приємній бесіді, підсумком якої стане укладення угоди.
Прочитати »