Рекомендуємо прочитати

Кулiнарiя

RSS стрічка

Грибний соус

Грибний соус
Ароматний грибний соус - відмінне доповнення до різних страв: звичних нам дерунів і картопляних зразів, тушкованих овочів, м'ясу. Так само такий соус можна подавати до макаронних виробів, голубців або запікати в ньому м'ясні рулети. Прочитати »

Як маринувати оселедець: рецепти маринадів

Як маринувати оселедець: рецепти маринадів
У Норвегії є приказка: здоровий як риба. Здавна для норвежців вживання риби і здоров'я пов'язано найтіснішим чином. Традиційно чудові мореплавці та рибалки, норвежці знають толк в оселедця. Уже сотні років тому вони знали, де і коли ловити оселедець, як зберігати і як приготувати, щоб найкращим чином підкреслити її смак. Прочитати »

Як приготувати домашній майонез: 4 кращих рецепта

Як приготувати домашній майонез: 4 кращих рецепта
Майонез - обов'язкова заправка на кожному новорічному столі. Його використовують у різних салатах, в тому числі і в улюбленому багатьма салаті "Олів'є". Сьогодні стало модним готувати майонез будинку. Ми вирішили розповісти вам кілька простих рецептів, які допоможуть створити цей популярний соус в домашніх умовах. Прочитати »

Чай. Особливості приготування

Чай. Особливості приготування
Найпопулярніший - гарячий десертний напій - це звичайно ж чай. Він не тільки смачний, а й корисний завдяки своїй тонізуючій дії. Наведемо кілька рекомендацій щодо заварювання чаю, але пам'ятайте, що чай краще заварювати в порцеляновому, скляному або керамічному чайнику. Прочитати »

Фантастичне м’яке м’ясо на шашлики за півгодини

Фантастичне м’яке м’ясо на шашлики за півгодини
На 2 кг м'яса беремо один великий ківі або два маленьких. Стиглі плоди розминаємо руками і перемішуємо з м'ясом, а тверде ківі ріжемо на дрібні шматочки і теж перемішуємо з м'ясом. Спеції та цибулю - як звичайно любите. М'ясо завжди ставало м'яким всього за півгодини!!! Прочитати »

3 маринади до шашликів: як зробити правильно

3 маринади до шашликів: як зробити правильно
Іноді ніби і рецепт простий, і інгредієнти все є, і начебто робиш, як написано, а не виходить так "чудово" або навіть "чарівно", як обіцяно. Будь який кухар з легкістю пояснить цю ситуацію: як короля грає свита, так і будь-яке блюдо грають самі, здавалося б, незначні дрібниці. Прочитати »

Оладки з гарбуза

Оладки з гарбуза
Гарбуз - це дієтичний продукт, в ній міститься невелика кількість клітковини і мало органічних кислот. Калорійність гарбуза складає всього 23/ккал на 100 гр, вона на 90% складається з води, до складу гарбуза входить каротин, якого більше в 4 рази, ніж у моркві. Прочитати »

Як варити креветки

Як варити креветки
Чудовою закускою до пива, інгредієнтом для безлічі салатів є креветки. Креветки бувають різні: атлантичні, королівські і тигрові. Атлантичні відрізняються від двох інших видів, вони менше за розміром. В магазинах найчастіше продають заморожені креветки. Прочитати »

Як приготувати баклажани на зиму

Як приготувати баклажани на зиму
Баклажани можна заготовлювати на зиму найрізноманітнішими способами. Смачні синенькі під гриби на зиму просто вражають своїм чудовим смаком. Також ці овочі можна солити, маринувати і квасити, заготовлювати салати і асорті. Рецептів, як приготувати баклажани на зиму - велика кількість, тому господаркам достатньо знайти підходящий варіант і порадувати своїх домочадців смачною консервацією. Прочитати »
Scroll To Top