Кулiнарiя
RSS стрічкаГрибний соус
Ароматний грибний соус - відмінне доповнення до різних страв: звичних нам дерунів і картопляних зразів, тушкованих овочів, м'ясу. Так само такий соус можна подавати до макаронних виробів, голубців або запікати в ньому м'ясні рулети. Прочитати »
Як маринувати оселедець: рецепти маринадів
У Норвегії є приказка: здоровий як риба. Здавна для норвежців вживання риби і здоров'я пов'язано найтіснішим чином. Традиційно чудові мореплавці та рибалки, норвежці знають толк в оселедця. Уже сотні років тому вони знали, де і коли ловити оселедець, як зберігати і як приготувати, щоб найкращим чином підкреслити її смак. Прочитати »
Як приготувати домашній майонез: 4 кращих рецепта
Майонез - обов'язкова заправка на кожному новорічному столі. Його використовують у різних салатах, в тому числі і в улюбленому багатьма салаті "Олів'є". Сьогодні стало модним готувати майонез будинку. Ми вирішили розповісти вам кілька простих рецептів, які допоможуть створити цей популярний соус в домашніх умовах. Прочитати »
Чай. Особливості приготування
Найпопулярніший - гарячий десертний напій - це звичайно ж чай. Він не тільки смачний, а й корисний завдяки своїй тонізуючій дії. Наведемо кілька рекомендацій щодо заварювання чаю, але пам'ятайте, що чай краще заварювати в порцеляновому, скляному або керамічному чайнику. Прочитати »
Фантастичне м’яке м’ясо на шашлики за півгодини
На 2 кг м'яса беремо один великий ківі або два маленьких. Стиглі плоди розминаємо руками і перемішуємо з м'ясом, а тверде ківі ріжемо на дрібні шматочки і теж перемішуємо з м'ясом. Спеції та цибулю - як звичайно любите. М'ясо завжди ставало м'яким всього за півгодини!!! Прочитати »
Грибні супи
Грибні супи можна готувати різними способами. Найпростіший рецепт - додати в овочевий суп кілька свіжих грибів для аромату. Однак ми знаємо ще кілька рецептів. Прочитати »
3 маринади до шашликів: як зробити правильно
Іноді ніби і рецепт простий, і інгредієнти все є, і начебто робиш, як написано, а не виходить так "чудово" або навіть "чарівно", як обіцяно. Будь який кухар з легкістю пояснить цю ситуацію: як короля грає свита, так і будь-яке блюдо грають самі, здавалося б, незначні дрібниці. Прочитати »
Оладки з гарбуза
Гарбуз - це дієтичний продукт, в ній міститься невелика кількість клітковини і мало органічних кислот. Калорійність гарбуза складає всього 23/ккал на 100 гр, вона на 90% складається з води, до складу гарбуза входить каротин, якого більше в 4 рази, ніж у моркві. Прочитати »
Як варити креветки
Чудовою закускою до пива, інгредієнтом для безлічі салатів є креветки. Креветки бувають різні: атлантичні, королівські і тигрові. Атлантичні відрізняються від двох інших видів, вони менше за розміром. В магазинах найчастіше продають заморожені креветки. Прочитати »
Як приготувати баклажани на зиму
Баклажани можна заготовлювати на зиму найрізноманітнішими способами. Смачні синенькі під гриби на зиму просто вражають своїм чудовим смаком. Також ці овочі можна солити, маринувати і квасити, заготовлювати салати і асорті. Рецептів, як приготувати баклажани на зиму - велика кількість, тому господаркам достатньо знайти підходящий варіант і порадувати своїх домочадців смачною консервацією. Прочитати »