Рекомендуємо прочитати

Грибні супи

article3348.jpg

Грибні супи можна готувати різними способами. Найпростіший рецепт - додати в овочевий суп кілька свіжих грибів для аромату. Однак ми знаємо ще кілька рецептів.

Суп з лисичок
• лисички - 500г
• сало - 100г
• борошно - 1 ч.л.
• сметана - 1 ст.л.
• сіль, перець - за смаком

Сало нарізати і розтопити. Тушити в ньому дрібно нарізану цибулю до тих пір, поки вона не стане напівм'якою. Лисички промити, змішати з цибулею і тушкувати близько 45 хвилин, після чого залити гриби 3 л. окропу, приправити сіллю і кип'ятити 30 хвилин. Чайну ложку борошна розтерти зі сметаною і заправити суп. При подачі на стіл суп можна поперчити. Подавати з брускеттою і зеленню.

Вершково-грибний крем-суп
• морква - 1 шт.
• картопля - 4 шт.
• вершки густі - 3 ст. л.
• перець - за смаком
• печериці - 0,8 кг
• цибуля - 1 шт.
• масло вершкове - 80 г
• приправа грибна - 0,5 год. Л.
• лист лавровий - за смаком
• сіль - за смаком
хліб і 1 зубчик часнику для сухариків

Картоплю нарізати кубиками, і разом з цілими грибами відварити в невеликій кількості води з додаванням лаврового листя, солі і перцю. У сковороді розтопити масло, підсмажити дрібно нарізану цибулю і моркву. Овочі перемістити в блендер, туди ж відправити картоплю, гриби і грибну приправу. Збити до однорідної маси, додати 1 склянку відвару від картоплі і грибів, добре перемішати. У сковороді на краплі оливкового масла посмажити подрібнений часник, посмажити в цьому маслі сухарики. Посолити. Суп посипати зверху сухарями і прикрасити зеленню. 

При частковому чи повному копіюванні матеріалів необхідно ставити активне гіперпосилання на сайт nakablychkah.com.ua

Подібні статті:

Як готувати смачне сало гарячого засолу в домашніш умовах...
Приготовлені таким чином печериці неодмінно сподобаються любителям грибів! У нашій сім'ї печериці люблять, часто їх...
Ароматний грибний соус - відмінне доповнення до різних страв: звичних нам дерунів і картопляних зразів, тушкованих...
Соус Цезар: Злегка збити в мисці яйце, додати гірчицю, лимонний сік, оливкова олія, рослинна олія, 4-5 філе анчоусів,...
Scroll To Top