Рекомендуємо прочитати

Святкові бутерброди з рибою

article3390.jpg

Святкові бутерброди з рибою
Який святковий стіл може обійтися без смачних і красивих бутербродів? Тим більше якщо вони ще й корисні для здоров'я, містять низьку калорійність і радують гостей. Пропонуємо вашій увазі 3 рецепта простих і смачних рецептів бутербродів для вас і ваших гостей.

Бутерброд з відвареною рибою
Нам буде потрібно для приготування:
4 невеликих скибочки білого хліба або батона, 100 грам вареної риби на ваш смак, 50 грам твердого сиру, 1 зелене яблуко, 4 столові ложки відвареного розсипчастого рису (краще довгозерний), 1 свіжий помідор, 4 чайні ложки сметани будь-якої жирності, 1 чайна ложка соку лимона, зелень селери, мелений перець червоний або чорний (за смаком), сіль.

Рибу необхідно ретельно подрібнити. Викласти в глибоку миску і додати натерте на крупній тертці очищене яблуко. Свіжий помідор і зелень дрібно порізати кубиками, сир найкраще натерти на дрібній тертці. Всі отримані інгредієнти з'єднати в одній формі скропити лимонним соком і додати відварений рис. Все ретельно перемішати з додаванням сметани і спецій за смаком. Отриману суміш викласти на обсмажений хліб і подавати на стіл в розігрітому вигляді. Можна використовувати мікрохвильовку або духову шафу.

Бутерброд з копченою рибою
Мабуть найпопулярніший серед решти бутербродів з рибою, і так нам знадобиться наступні інгредієнти:
4 скибочки білого хліба, 100 грам будь копченої риби, 30 грам нежирного сиру, 1 відварене яйце, 100 грам твердого сиру, сіль.
Копчену рибу обробити і звільнити від кісток. Отримане філе необхідно пропустити через м'ясорубку разом з відвареним яйцем, сиром і сіллю. Шматочки хліба змастити отриманим рибним фаршем і зверху посипати тертим сиром. Перед подачею на стіл, попередньо розігріти в мікрохвильовій печі або духовці.

Бутерброд з салатом і червоною ікрою
Для цього незвичайного бутерброда нам буде потрібно:
4 скибочки білого обсмаженого на маслі хліба або батона, 200 грам сиру «Чедерр», 1 малосолоний огірок, 1 свіжий помідор, 1 головка ріпчастої цибулі, 4 чайні ложки сметани, зелень кропу, червоний мелений перець і сіль.

Огірок з цибулею нарізаємо дрібно, змішуємо з тертим сиром, додаємо мелений перець, дрібно нарізану зелень і змішуємо все зі сметаною. На кожну обсмажену скибочку хліба викладаємо кружечки помідора, зверху отриману масу зі сметани і огірка з сиром. Всю композицію прикрасити зверху червоною ікрою. Смак надзвичайний і неповторний. Спробуйте приготувати і ваші гості залишаться в захваті від вашого таланту в кулінарії. 

При частковому чи повному копіюванні матеріалів необхідно ставити активне гіперпосилання на сайт nakablychkah.com.ua

Подібні статті:

З давніх часів млинці є воістину народними ласощами. Ікра була доступна кожному і не була делікатесом. Ікра дуже...
Дуже важливо правильно вибрати оселедець для засолювання. Адже від того, наскільки свіжа і гарна буде куплена вами...
Влітку догляд за акваріумом значно легший, ніж взимку, але все-таки, щоб рибки почували себе комфортно, необхідно...
М'ясо - це цінний продукт харчування, оскільки в ньому міститься багато тваринного білка, який є основним структурним...
Scroll To Top