Рекомендуємо прочитати

Свинячий язик обсмажений в сухарях

article2886.jpg

Відварний свинячий язик в хрусткій скоринці з панірувальних сухарів! Приготований таким чином язик можна подати до гарніру як основне блюдо або як гарячу закуску! Таким же чином можна приготувати і яловичий язик. Смачний делікатес неодмінно сподобається навіть самому вибагливому гурману.

Інгредієнти:
• Свинячий язик 280 г
• Борошно пшеничне 2 ст. л.
• Яйця курячі 1 шт.
• Панірувальні сухарі 2 ст. л.
• Олія соняшникова рафінована 5 ст. л.
• Сіль 1 щіпка

Спосіб приготування:
• Крок 1. Для приготування свинячого язика з хрусткою скоринкою нам знадобиться заздалегідь відварений в підсоленій воді і почищений свинячий язик, куряче яйце, пшеничне борошно, панірувальні сухарі, соняшникова рафінована олія, щіпка солі.

• Крок 2. Язик нарізаємо тонкими скибочками.

• Крок 3. Підготуємо для панірування збите виделкою підсолене яйце, окремо на блюдце борошно і сухарі.

• Крок 4. Обвалюємо скибочки язика з двох сторін спочатку в борошні, потім занурюємо в яйце, і після паніруємо в сухарях.

• Крок 5. Відразу ж викладаємо скибочки язика на розпечену сковороду з соняшниковою рафінованою олією і обсмажуємо з двох боків до отримання золотистої скоринки.

• Крок 6. Подаємо язик в паніровці як гарячу закуску або як основне блюдо до гарніру або з овочевим салатом.

При частковому чи повному копіюванні матеріалів необхідно ставити активне гіперпосилання на сайт nakablychkah.com.ua

Подібні статті:

Якщо ви вирішили влаштувати невеликий пікнічок, то перше, що виникає перед очима - це апетитний, соковитий і паруючий...
Один з основних принципів китайської кухні — блюдо повинне складатися з маленьких шматочків, щоб під час трапези не...
У кулінарії існує безліч рецептів приготування курки, в яких йдеться про те, як отримати хрустку скоринку на курці....
Свинина є забороненою в культурі харчування багатьох народів. Можливо, у зв'язку з цим (адже заборони ніколи не даються...
Scroll To Top