Рекомендуємо прочитати

Грибний соус

article3380.jpg

Ароматний грибний соус - відмінне доповнення до різних страв: звичних нам дерунів і картопляних зразів, тушкованих овочів, м'ясу. Так само такий соус можна подавати до макаронних виробів, голубців або запікати в ньому м'ясні рулети.

• 200 г печериць

• 1 ріпчаста цибуля

• 20 г борошна

• 100 г сметани

• 3 ст. л рослинного масла

• щіпка солі

Дрібно нарізати цибулю, півхвилини смажимо на попередньо розігрітій олії. До цибулі відправляємо гриби, і, коли вони зарум'яняться, посипаємо борошном. Додаємо сметани і тушкуємо одну хвилину. Додаємо трішки води, перемішуємо і знімаємо з вогню. Переливаємо все в блендер, збиваємо до однорідної маси. Можна додати трішки кропу. Соус готовий! 

При частковому чи повному копіюванні матеріалів необхідно ставити активне гіперпосилання на сайт nakablychkah.com.ua

Подібні статті:

Томатний соус - Сальса ді помодоро...
Ми приготуємо найсмачніший стейк по-французьки....
Сьогодні у нас буде щось незвичайне, смачне і найголовніше просте блюдо, яке називається креветки з беконом. Ми тут...
Традиційна англійська кухня відрізняється консервативністю, і при цьому дуже смачна. Соус «Чемберлен» втілив у...
Scroll To Top