Рекомендуємо прочитати

Соус «Чемберлен»

article1850.jpg

Традиційна англійська кухня відрізняється консервативністю, і при цьому дуже смачна. Соус «Чемберлен» втілив у собі все найкраще - універсальність застосування, вишуканий аромат, яскравий смак. Особливо гарний він із смаженим м'ясом і запеченим птахом. Обов'язково приготуйте соус «Чемберлен», якщо бажаєте здивувати і порадувати гостей і домашніх.

інгредієнти:

Лимон - 1 шт.
Апельсин - 1 шт.
Портвейн - 50 мл
Желе червоної смородини - 2 ст. л.
Винний оцет - 2 ст. л.
Гірчиця - ½ ст. л.
Сіль, чорний мелений перець - за смаком
Вишні - 60 г

Приготування: лимони та апельсини почистити від шкірки таким чином, щоб знятий шар був максимально тонким і не містив у собі білу прошарок. З фруктів вичавити сік, а шкірку проварити 7 хв у киплячій воді і протерти через сито. Додати вино, сік, винний оцет, желе червоної смородини і гірчицю, потім ретельно перемішати і поставити на вогонь. Посолити, поперчити, проварити три хвилини. Після того, як соус охолоне, можна додати дрібно порубані вишні.

При частковому чи повному копіюванні матеріалів необхідно ставити активне гіперпосилання на сайт nakablychkah.com.ua

Подібні статті:

Ми приготуємо найсмачніший стейк по-французьки....
Томатний соус - Сальса ді помодоро...
Сьогодні у нас буде щось незвичайне, смачне і найголовніше просте блюдо, яке називається креветки з беконом. Ми тут...
Заправка для борщу, заготовлена на зиму - хороша підмога для будь-якої господині, особливо в будні дні. Крім того, всі...
Scroll To Top