Томатний соус - Сальса ді помодоро
Стиглі помідори 500 г
Цибуля 1 шт
Часник 1 часточка
морква 1 шт
Базилік, петрушка
Борошно 1 ч. л
рослинне масло 1 ст. л
Бульйон 1 склянка
перець червоний
Овочі і зелень крупно порізати і тушкувати на рослинному маслі, додати борошно, розрізані на часточки помідори, бульйон і проварити все на слабкому вогні до м'якості. Протерти крізь сито, приправити червоним перцем і сіллю.
© На каблучках
При частковому чи повному копіюванні матеріалів необхідно ставити активне гіперпосилання на сайт nakablychkah.com.ua
Подібні статті:
Стейк по-французькиВ рoздiлi - Другi страви
Ми приготуємо найсмачніший стейк по-французьки....
|
Соус «Чемберлен»В рoздiлi - Соуси
Традиційна англійська кухня відрізняється консервативністю, і при цьому дуже смачна. Соус «Чемберлен» втілив у...
|
Свинячі реберця під томатним соусомВ рoздiлi - Другi страви
Готуємо свинячі реберця. Свинячі реберця гаряче улюблене багатьма національностями, а значить рецептів з цим...
|
Креветки з бекономВ рoздiлi - Другi страви
Сьогодні у нас буде щось незвичайне, смачне і найголовніше просте блюдо, яке називається креветки з беконом. Ми тут...
|