Рекомендуємо прочитати

Томатний соус

article1144.jpg

Томатний соус - Сальса ді помодоро

Стиглі помідори 500 г
Цибуля 1 шт
Часник 1 часточка
морква 1 шт
Базилік, петрушка
Борошно 1 ч. л
рослинне масло 1 ст. л
Бульйон 1 склянка
перець червоний

Овочі і зелень крупно порізати і тушкувати на рослинному маслі, додати борошно, розрізані на часточки помідори, бульйон і проварити все на слабкому вогні до м'якості. Протерти крізь сито, приправити червоним перцем і сіллю.

© На каблучках

При частковому чи повному копіюванні матеріалів необхідно ставити активне гіперпосилання на сайт nakablychkah.com.ua

Подібні статті:

Ми приготуємо найсмачніший стейк по-французьки....
Традиційна англійська кухня відрізняється консервативністю, і при цьому дуже смачна. Соус «Чемберлен» втілив у...
Готуємо свинячі реберця. Свинячі реберця гаряче улюблене багатьма національностями, а значить рецептів з цим...
Сьогодні у нас буде щось незвичайне, смачне і найголовніше просте блюдо, яке називається креветки з беконом. Ми тут...
Scroll To Top