Рекомендуємо прочитати

Банановий рулет

article1386.jpg

Інгредієнти:

1 банка згущеного молока,
1 яйце,
1ч.л.соди,
1 ст. л меду
5 ст. ложки борошна,
100 г. вершкового масла,
2 банани,
горішки.

Приготування:

Для тіста: 1/2 банки згущеного молока, мед, яйце, борошно і гашену соду з'єднуємо і добре перемішуємо. Виливаємо на деко, застелений пергаментним папером, випікаємо при t 130 С, 15-25 хв.

Для крем: збиваємо залишики згущеного молоко з розм'якшеним вершковим маслом.
Банани очищаємо, нарізаємо маленькими кружечками, можна використовувати цілі.
Готовий корж викладаємо на харчову плівку, змащуємо половиною крему, поверх укладаємо шматочки або цілий банан і звертаємо в рулет, даємо йому охолонути. Остиглий рулет змащуємо кремом, що залишився і посипаємо горіхами.

© На каблучках

При частковому чи повному копіюванні матеріалів необхідно ставити активне гіперпосилання на сайт nakablychkah.com.ua

Подібні статті:

Готувати обід або вечерю це одне задоволення, особливо коли під рукою хороший рецепт смачної страви. Можна придумати...
Іноді себе і своїх домашніх хочеться побалувати чимось смачненьким і в теж час незвичайним, як кажуть, смаженою...
Як добре займатися приготуванням їжі влітку. Скільки чудесних рецептів домашньої кухні можна приготувати з...
Готуємо Пахаву в дама....
Scroll To Top