Рекомендуємо прочитати

Банановий рулет

article1386.jpg

Інгредієнти:

1 банка згущеного молока,
1 яйце,
1ч.л.соди,
1 ст. л меду
5 ст. ложки борошна,
100 г. вершкового масла,
2 банани,
горішки.

Приготування:

Для тіста: 1/2 банки згущеного молока, мед, яйце, борошно і гашену соду з'єднуємо і добре перемішуємо. Виливаємо на деко, застелений пергаментним папером, випікаємо при t 130 С, 15-25 хв.

Для крем: збиваємо залишики згущеного молоко з розм'якшеним вершковим маслом.
Банани очищаємо, нарізаємо маленькими кружечками, можна використовувати цілі.
Готовий корж викладаємо на харчову плівку, змащуємо половиною крему, поверх укладаємо шматочки або цілий банан і звертаємо в рулет, даємо йому охолонути. Остиглий рулет змащуємо кремом, що залишився і посипаємо горіхами.

© На каблучках

При частковому чи повному копіюванні матеріалів необхідно ставити активне гіперпосилання на сайт nakablychkah.com.ua

Подібні статті:

Як добре займатися приготуванням їжі влітку. Скільки чудесних рецептів домашньої кухні можна приготувати з...
Готувати обід або вечерю це одне задоволення, особливо коли під рукою хороший рецепт смачної страви. Можна придумати...
Іноді себе і своїх домашніх хочеться побалувати чимось смачненьким і в теж час незвичайним, як кажуть, смаженою...
Готуємо Пахаву в дама....
Scroll To Top