Рекомендуємо прочитати

Чізкейк без випічки з полуницею

article2440.jpg

Інгредієнти:
Для нижнього шару:
300 р. звичайного печива
75 р. вершкового масла

Для крему:
500 р. крем-сиру
500 р. сметани 30%
1 ст. цукру
Ванільний цукор — за смаком (у мене з натурального ваніллю)
Желатин швидкорозчинний — 20 г. (у мене Др. Оеткер)
0, 5 склянки окропу
Сік лимона — 2 ст. ложки

Для верхнього шару:
500 р. полуниці
1 упаковка желе з полуничним смаком (у мене Др. Оеткер)

Для початку кип'ятимо воду і розводимо швидкорозчинний желатин (постійно помішуючи, щоб не було грудочок, окріп потрібно вливати в желатин, а не навпаки)

Далі в іншому посуді розводимо желе відповідно до інструкції на упаковці і теж постійно помішувати до розчинення желатину.

Потім печиво подрібнюємо в блендері до дрібної крихти, висипаємо в миску, додаємо розтоплене вершкове масло і ретельно руками перемішуємо до однорідної маси.

В цей час готуємо форму (у мене роз'ємна 27 см.) Знімаємо бортики, кладемо на дно
Пекарській папір (з запасом) і закриваємо бортики. Зайвий папір обрізаємо, залишаючи
приблизно 1 см. Бока закриваємо смужками пекарського паперу і скріпками.
Масу з печивом викладаємо у форму, розрівнюємо і ретельно дном склянки чи чимось іншим (у мене дерев'яна товкучка) рівно притискаємо до дна (можна залишити невисокий бортик) Форму ставимо в холодильник.
У глибоку миску викладаємо крем-сир, сметану, цукор, ванільний цукор і збиваємо до збільшення маси вдвічі і розчинення цукру (приблизно 4-5 хв.), Потім поступово вводимо остиглий желатин при цьому, не перестаючи збивати крем. У самому кінці додаємо сік лимона і ще раз збиваємо. Крем готовий.
Дістаємо форму з печивом з холодильника, викладаємо крем і знову ставимо в холодильник.
В цей час готуємо полуницю (миємо і розкладаємо на паперовий рушничок обсушитись)
Потім прибираємо плодоніжки і ріжемо полуницю навпіл.
Дивимося, якщо желе вже охололо, дістаємо форму з холодильника, викладаємо полуницю на крем, ставимо форму в холодильник на рівну поверхню, і ложкою акуратно виливаємо желе в форму. (Намагайтеся лити желе на полуницю, а не на крем.)
Увага! Не заливайте желе на торт теплим, а то желе змішається з білим кремом.
От і все, торт готовий. Якщо хочете, можна прикрасити збитими вершками.

Смачного!

© На каблучках

При частковому чи повному копіюванні матеріалів необхідно ставити активне гіперпосилання на сайт nakablychkah.com.ua

Подібні статті:

Італійський фарширований перець сиром, травами і горіхами. Ця страва перевершила всі очікування. Прекрасне поєднання...
Кілька сотень років тому Італія подарувала всьому світу приголомшливе смачне, ніжне і апетитне блюдо - піцу. Основною...
Сьогодні майже для кожної людини сир є невід'ємною частиною раціону. Сир – прекрасною закускою на кожен день. Але...
Легкий і ніжний сирний торт з полуницею - чудове солодка страва на стіл, коли ти чекаєш гостей або ж для сімейного...
Scroll To Top