Рекомендуємо прочитати

Пахлава

article1388.jpg

Інгредієнти:
- Листкове тісто - 1 пакет
- Подбібнені волоські горіхи - 4 склянки
- Масло вершкове - 200 г
- Кориця - 1 чайна ложка
- Мед - 2 склянки
- Ванільний екстракт - 3 чайні ложки
- Вода - 1/2 склянки
- Цукор - 1/2 склянки

Приготування:

Підсмажте рубані горіхи, додавши трохи кориці. Тонко розкачайте листкове тісто і покладіть тісто на змащене деко. Потім викладіть горіхи на тісто і накрийте іншим листом тіста. Повторіть шари 3 рази. Верхній шар тіста розрізайте на ромби, як показано на малюнку. Випікати в духовці протягом 15-20 хвилин.

В окрему каструлю налийте мед і додайте масло

Потім додайте цукор

Залийте ванільний екстракт і трохи води. Розігрійте цю суміш постійно помішуючи на водяній бані. Після того як дістали пахлаву з духовки, добре полийте її медовим сиропом і дайте їй час просочитися

При частковому чи повному копіюванні матеріалів необхідно ставити активне гіперпосилання на сайт nakablychkah.com.ua

Подібні статті:

Як добре займатися приготуванням їжі влітку. Скільки чудесних рецептів домашньої кухні можна приготувати з...
Готувати обід або вечерю це одне задоволення, особливо коли під рукою хороший рецепт смачної страви. Можна придумати...
Іноді себе і своїх домашніх хочеться побалувати чимось смачненьким і в теж час незвичайним, як кажуть, смаженою...
Рецепт приготування "Банановий рулет"...
Scroll To Top