Рекомендуємо прочитати

Які напої найкращi для вашого весілля

article2344.jpg

Якщо ваше весілля не відрізняється принципово від всіх інших урочистостей, то ви знаєте, що напої на будь-якому весіллі поділяються на безалкогольні й алкогольні. Які ж напої варто подавати на весільному торжестві?

З, безалкогольних напоїв варто вибирати соки, бажано, щоб вони не містили консервантів і були натуральними. Це просто корисно.

Необхідно співвідносити подачу соків з подачею страв до столу. Наприклад, м'ясні страви чудово поєднуються з ягідними нектарами, а рибні страви приємніше запивати персиковим або світлим яблучним соком.

Ідеальним варіантом соку може стати апельсиновий сік, який п'ють абсолютно всі і люблять, до речі, теж абсолютно всі. Цей сік прекрасно підходить і до солених страв, і до солодких.

Слідкуйте за тим, щоб на столах у молодих і гостей завжди стояла мінеральна вода. Краще, якщо вона буде двох видів: з газом і без. Тоді людина сама зможе вибрати те, що їй до душі більше.

Лимонад та інші газовані напої замовляти на весільний стіл не варто взагалі. На весіллях завжди п'ють спиртне, а газована вода допомагає алкоголю засвоюватися практично моментально. Не варто вибирати газовану солодку воду в якості напою на весілля, якщо ви не хочете бачити сп'янілі особи гостей ближче до середини свята.

Алкогольні напої вражають уяву і розум своїм різноманіттям і різницею смаків. За своє існування людство винайшло алкоголю стільки, що навіть найвибагливіший клієнт зможе чимось цілком задовольнитися.

Горілка - це той напій, який обов'язково вживають на кожному весіллі. До подачі на стіл варто тримати пляшки в морозильній камері. Знайте, що крижана горілка - найкраща і п'яніють від неї набагато повільніше. Тим більше, тепла горілка має більш гострий спиртовий запах і зовсім неприємно її пити. Розкажіть обслуговуючому персоналу що завчасно виставляти її не має сенсу, і що подавати на стіл потрібно холодну пляшку, поки вона не зігрілася.

Вина на такому торжестві завжди чудово розходяться. Саме запасом цієї алкогольної продукції варто запастися пристойно. Вина, як усім відомо, бувають червоні і білі. За ступенем терпкості вина воно може бути сухим, солодким і напівсолодким. Найоптимальніший варіант це напівсолодке вино. Саме цей вид воліють пити більшість людей, які п'ють вино.

Запам'ятайте, що червоне вино подають теплим, а біле прийнято приносити на стіл холодним. Не завадить тримати пляшки в холодильнику. Вину досить знаходитися в загальній камері, щоб мати відмінний смак і температуру. Явно не слід зберігати його, як горілку в холодильнику.

Звичайно ж, жодне весілля не обходиться без такого напою, як шампанське. Воно теж відноситься до розряду вин і також буває червоне і біле і ділиться на солодке, напівсолодке і особливий вид, який називається брют і відповідає за смаковими якостями сухому вину.

Шампанського на весіллі всупереч переконанню багато не п'ють. Воно необхідно для початку торжества, загсу, для розваги гостей під час поїздки по пам'ятних місцях і під час весільної фотосесії молодих. За столом його можна випити тільки при першому тості. Шампанське варто подавати в уже відкритих пляшках, але відкривати його офіціанти повинні безпосередньо перед тостом.

Цікавим для весільного свята моментом може стати подача різноманітних коктейлів. Особливо цікавим може вийти така пропозиція, якщо на вашому весіллі небагато гостей. У цьому випадку ви можете запропонувати кожному гостю особливий, приготований тільки для нього коктейль. Коктейлі також бувають безалкогольні й алкогольні. Цей момент, до речі, можна уточнити у гостей заздалегідь. Може бути, хтось алкогольної продукції зовсім не вживає.

При купівлі алкоголю на весільне торжество найголовнішою помилкою є той факт, що його беруть з надлишком. Дуже часто буває так, що горілкою, яку купували на весілля, ви можете відзначити і народження першої дитини, і його хрестини, і навіть перший день народження вашої крихітки, тому не варто переборщувати, на інші свята ви придбаєте свіже спиртне.

При частковому чи повному копіюванні матеріалів необхідно ставити активне гіперпосилання на сайт nakablychkah.com.ua

Подібні статті:

Одним з перших європейців, який спробував ананас, був Христофор Колумб. Така дегустація сталася 4 листопада 1493, де...
Глінтвейн (від німецького gluhende Wein - гаряче вино) - гарячий алкогольний напій. Особливо він добрий в довгі зимові вечори,...
Не секрет, що веселі вечірки та застілля часто закінчуються не найприємнішим чином. Головний біль, нудота, відчуття...
Пиво ніколи не вважалося напоєм жінок. Для жінок завжди на столі стояло вино або шампанське. Однак часи змінилися, і...
Scroll To Top