Рекомендуємо прочитати

Цей рослинний чай здатен покращити якість зору на 97%

article3638.jpg

Професор Сіднейського університету Сільвія Бісті стверджує, що така рослина, як шафран, здатна не тільки поліпшити якість зору, але також зупинити його погіршення, що пов'язано, насамперед, з віковими особливостями організму.

Вона рекомендує щодня на ніч робити чай з шафраном, а для солодкого смаку додавати мед. Змішувати інгредієнти варто у співвідношенні: 1 грам шафрану на чашку окропу. Такий напій здатен не тільки відновити зір - він також очищує кров, регулює рівень холестерину в організмі, сприяє зміцненню пам'яті.

Цінні властивості шафрану відомі давно. Проте раніше він був визнаний як потужний антиоксидант. До досліджень професора Бісті ніхто не вивчав властивості шафрану щодо зору. На її думку, шафран може впливати на гени, які регулюють вміст кислот жирного ряду в клітинній оболонці, роблячи зорові клітини більш еластичними. Також він покращує кисневий обмін і перешкоджає відмирання клітин.

У ході проведених випробувань одній групі добровольців протягом трьох місяців давали пігулки, що містять шафран. Після цього - таблетки-плацебо також протягом трьох місяців. Другій групі учасників шафран давали у зворотному порядку - після плацебо. Після закінчення випробувань усіх учасників протестували на оптометрічній таблиці.

Результати були приголомшливі: хтось зміг прочитати на один-два ряди нижче своєї норми, а до когось взагалі повернувся зір. Однак доводиться констатувати: у всіх пацієнтів спостерігалося поліпшення зору, поки вони приймали шафранові пігулки. Як тільки вони припиняли їх приймати, ефект швидко зникав.

Незважаючи на це, дослідниця не здається і зараз проводить додаткові випробування. Їх завдання - вивчити здатність шафрану лікувати генетичні захворювання ока, такі як ретиніт, який може викликати довічну сліпоту в ранньому віці.

При частковому чи повному копіюванні матеріалів необхідно ставити активне гіперпосилання на сайт nakablychkah.com.ua

Подібні статті:

Базилік — родом з Індії, але добре прижився і в наших стравах. Відмінно доповнює овочеві страви. Кілька листочків,...
Різотто - на ряду з пастою, найпоширеніше блюдо в Італії. В його основі - круглий, багатий крохмалем рис, а інші...
Печіння в очах - досить розповсюджене явище. У деяких випадках позбутися від нього можна просто трохи відпочивши,...
Проростки пшениці надзвичайно корисні для організму людини. Вони покращують роботу травного тракту, прискорюють...
Scroll To Top