Рекомендуємо прочитати

Рисовий пудинг

article1851.jpg

Інгредієнти

Молоко350 мл
Цукор 1 ст. л.
коричневий цукор 1 ст. л.
сіль 1 щіпка
ваніль 1 стручок
вершкове масло 1 ст. л.
рис арборіо 100 г
кориця за смаком

Спосіб приготування


У невеликій каструльці змішайте молоко, обидва види цукру і сіль. Розріжте стручок ванілі вздовж і вишкрібаючи з обох половинок насіння. Додайте їх у молоко разом зі стручком. Помістіть на повільний вогонь. Як тільки молоко почне закипати, зніміть з вогню.

Розтопіть масло в невеликій каструльці на повільному вогні, додайте рис і збільште вогонь до середнього. Готуйте, помішуючи, близько 3-4 хвилин, поки рис не придбає золотавий колір.

Влийте в рис чверть молока, готуйте, помішуючи, поки молоко не вбереться. Продовжуйте вливати молоко порціями, щораз чекаючи, поки воно вбереться в рис. Зніміть з вогню і додайте корицю. Подавайте теплим.

При частковому чи повному копіюванні матеріалів необхідно ставити активне гіперпосилання на сайт nakablychkah.com.ua

Подібні статті:

Без сумніву, хрустка піца - улюблена їжа не тільки для дітей. Практично неможливо на голодний шлунок встояти перед...
Швидке тісто для піци Не секрет, що для більшості хороша піца починається саме з тіста. Одні люблять тонке, злегка...
Декретна відпустка - емоційно важкий період для жінки. Тому мами прагнуть знайти для себе заняття, що допомагає зняти...
Для того, щоб приготувати справжній чізкейк, не обов'язково витрачатися на дорогу "Філадельфію". Її можна зробити...
Scroll To Top