Рекомендуємо прочитати

Рисовий пудинг

article1851.jpg

Інгредієнти

Молоко350 мл
Цукор 1 ст. л.
коричневий цукор 1 ст. л.
сіль 1 щіпка
ваніль 1 стручок
вершкове масло 1 ст. л.
рис арборіо 100 г
кориця за смаком

Спосіб приготування


У невеликій каструльці змішайте молоко, обидва види цукру і сіль. Розріжте стручок ванілі вздовж і вишкрібаючи з обох половинок насіння. Додайте їх у молоко разом зі стручком. Помістіть на повільний вогонь. Як тільки молоко почне закипати, зніміть з вогню.

Розтопіть масло в невеликій каструльці на повільному вогні, додайте рис і збільште вогонь до середнього. Готуйте, помішуючи, близько 3-4 хвилин, поки рис не придбає золотавий колір.

Влийте в рис чверть молока, готуйте, помішуючи, поки молоко не вбереться. Продовжуйте вливати молоко порціями, щораз чекаючи, поки воно вбереться в рис. Зніміть з вогню і додайте корицю. Подавайте теплим.

При частковому чи повному копіюванні матеріалів необхідно ставити активне гіперпосилання на сайт nakablychkah.com.ua

Подібні статті:

Для того, щоб приготувати справжній чізкейк, не обов'язково витрачатися на дорогу "Філадельфію". Її можна зробити...
Декретна відпустка - емоційно важкий період для жінки. Тому мами прагнуть знайти для себе заняття, що допомагає зняти...
Швидке тісто для піци Не секрет, що для більшості хороша піца починається саме з тіста. Одні люблять тонке, злегка...
Без сумніву, хрустка піца - улюблена їжа не тільки для дітей. Практично неможливо на голодний шлунок встояти перед...
Scroll To Top