Рекомендуємо прочитати

Другi страви

Різотто: топ 5 рецептів приготування

Різотто: топ 5 рецептів приготування
Різотто - на ряду з пастою, найпоширеніше блюдо в Італії. В його основі - круглий, багатий крохмалем рис, а інші інгредієнти - за власним смаком і бажанням. Пропонуємо вам 5 найбільш популярних рецептів різотто - з грибами, м'ясом, рибою і навіть горішками. Прочитати »

Рецепти літа: вареники з вишнею

Рецепти літа: вареники з вишнею
Як добре займатися приготуванням їжі влітку. Скільки чудесних рецептів домашньої кухні можна приготувати з використанням ягід. Вишня - чарівна ягода. Вітаміни, які подарує апетитна ягідка ви не знайдете більше ніде. Поспішайте насолодитися приготуванням простих, смачних і легких страв, в яких можна використовувати цю чарівну ягоду. Прочитати »

Вісім важливих порад при приготуванні омлету

Вісім важливих порад при приготуванні омлету
Одна з найпопулярніших страв світової кухні, вигідно відрізняється серед інших простотою і дешевизною приготування. Як і в будь-якому рецепті існують свої хитрощі приготування страви з яєць. Прочитати »

Страви з лисичок: 16 рецептів приготування

Страви з лисичок: 16 рецептів приготування
Лисички - одні з найсмачніших грибів: крім того, що вони гарні просто маринованими, з них можна приготувати безліч страв: як ситних так і легких, перше, друге і закуски. Хочу вибрав для вас найкращі рецепти! Прочитати »

Фантастичне м’яке м’ясо на шашлики за півгодини

Фантастичне м’яке м’ясо на шашлики за півгодини
На 2 кг м'яса беремо один великий ківі або два маленьких. Стиглі плоди розминаємо руками і перемішуємо з м'ясом, а тверде ківі ріжемо на дрібні шматочки і теж перемішуємо з м'ясом. Спеції та цибулю - як звичайно любите. М'ясо завжди ставало м'яким всього за півгодини!!! Прочитати »

3 маринади до шашликів: як зробити правильно

3 маринади до шашликів: як зробити правильно
Іноді ніби і рецепт простий, і інгредієнти все є, і начебто робиш, як написано, а не виходить так "чудово" або навіть "чарівно", як обіцяно. Будь який кухар з легкістю пояснить цю ситуацію: як короля грає свита, так і будь-яке блюдо грають самі, здавалося б, незначні дрібниці. Прочитати »

Оладки з гарбуза

Оладки з гарбуза
Гарбуз - це дієтичний продукт, в ній міститься невелика кількість клітковини і мало органічних кислот. Калорійність гарбуза складає всього 23/ккал на 100 гр, вона на 90% складається з води, до складу гарбуза входить каротин, якого більше в 4 рази, ніж у моркві. Прочитати »

Як приготувати рибні котлети

Як приготувати рибні котлети
Для рибних котлет використовуються різні види риби. Це можуть бути лосось, тріска, щука, судак, зубатка і т.д. Всі вони по-своєму особливі. Наприклад, котлетки, приготовлені з пангасіуса, надто жирні, не всі люди люблять такі. Але ось котлети з минтая припадуть до смаку кожній людині. І переважніше їх роблять рубаними. Прочитати »

Популярне у розділі

Scroll To Top