Бажаєте урізноманітнити свою домашню кухню? Приготуйте голубці - страву смачну та корисну. Головний секрет - перетворити жорстке та ламке капустяне листя у м'яке та ніжне, яке спочатку легко загорнути у рівненький прямокутний конверт з будь-якою начинкою, а потім легко розрізати його ножем на тарілці. Правильно приготувати голубці леко!
Прочитати »
Тісто для чебуреків за цим рецептом виходить незвичайно смачним і ніжним, а начинка - ароматною і соковитою. Такі чебуреки з'їдаються в одну мить!
Прочитати »
Різотто - на ряду з пастою, найпоширеніше блюдо в Італії. В його основі - круглий, багатий крохмалем рис, а інші інгредієнти - за власним смаком і бажанням. Пропонуємо вам 5 найбільш популярних рецептів різотто - з грибами, м'ясом, рибою і навіть горішками.
Прочитати »
Як добре займатися приготуванням їжі влітку. Скільки чудесних рецептів домашньої кухні можна приготувати з використанням ягід. Вишня - чарівна ягода. Вітаміни, які подарує апетитна ягідка ви не знайдете більше ніде. Поспішайте насолодитися приготуванням простих, смачних і легких страв, в яких можна використовувати цю чарівну ягоду.
Прочитати »
Одна з найпопулярніших страв світової кухні, вигідно відрізняється серед інших простотою і дешевизною приготування. Як і в будь-якому рецепті існують свої хитрощі приготування страви з яєць.
Прочитати »
Лисички - одні з найсмачніших грибів: крім того, що вони гарні просто маринованими, з них можна приготувати безліч страв: як ситних так і легких, перше, друге і закуски. Хочу вибрав для вас найкращі рецепти!
Прочитати »
На 2 кг м'яса беремо один великий ківі або два маленьких. Стиглі плоди розминаємо руками і перемішуємо з м'ясом, а тверде ківі ріжемо на дрібні шматочки і теж перемішуємо з м'ясом. Спеції та цибулю - як звичайно любите. М'ясо завжди ставало м'яким всього за півгодини!!!
Прочитати »
Іноді ніби і рецепт простий, і інгредієнти все є, і начебто робиш, як написано, а не виходить так "чудово" або навіть "чарівно", як обіцяно. Будь який кухар з легкістю пояснить цю ситуацію: як короля грає свита, так і будь-яке блюдо грають самі, здавалося б, незначні дрібниці.
Прочитати »