Склад рецепта страви:
- Невеликий баклажан – 2 шт.
- Середній помідор – 2 шт.
- Часник – 1 зубчик
- Сир сулугуні – 50 гр
- Мелений чорний перець
- Перець з лимонним ароматом
- Сухі трави за смаком
- Оливкова олія – 2 ст. л.
Спосіб приготування страви: Все швидко і неймовірно просто! Наперед розігріваємо духовку до 230°С. Розрізаємо баклажани і помідори на тонкі кружечки. Часник не рубаємо дрібно, як зазвичай, а ріжемо крупно. Сир сулугуні нарізаємо на тонкі скибочки. Беремо термостійку посудину і викладаємо в неї овочі, чергуючи баклажани, помідори, потім сир. Хаотично додаємо часник, поливаємо олією, посипаємо на смак перцем і сухими травами. Ось і все, тепер ставимо всю цю красу в духовку на 20 хвилин. Навіть якщо апетиту у вас не було, повірте, він з’явиться від одного лише аромату! Перед подачею просто необхідно додати зелені і прикрасити страву базиліком або петрушкою. І ось перед Вами яскрава літня овочева запіканка. Чесно – купа задоволення!
При частковому чи повному копіюванні матеріалів необхідно ставити активне гіперпосилання на сайт nakablychkah.com.ua
Подібні статті:
Сьогодні майже для кожної людини сир є невід'ємною частиною раціону. Сир – прекрасною закускою на кожен день. Але...
|
Готуємо основу для піциВ рoздiлi - Другi страви
Кілька сотень років тому Італія подарувала всьому світу приголомшливе смачне, ніжне і апетитне блюдо - піцу. Основною...
|
Перець запечений з травами і сиромВ рoздiлi - Другi страви
Італійський фарширований перець сиром, травами і горіхами. Ця страва перевершила всі очікування. Прекрасне поєднання...
|
Чізкейк без випічки з полуницеюВ рoздiлi - Випiчка i десерти
Для початку кип'ятимо воду і розводимо швидкорозчинний желатин (постійно помішуючи, щоб не було грудочок, окріп...
|