Влітку дуже просто урізноманітнити свій раціон. Додавайте в список своїх продуктів картоплю молоду, зібрану через пару тижнів після цвітіння. Вона не тільки шалено смачна, але і має масу корисностей.
Картопля є цінним джерелом заліза, фосфору і калію. У ный багато вітамінів С і групи В. Щоб забезпечити організм добовою нормою калію і вітаміну С достатньо спожити пів кіло молодої картоплі. Калій допомагає виводити рідину з організму і нормалізувати роботу серця. Страви з молодої картоплі нормалізують настрій, обмін речовин, покращують роботу мозку і шлунково-кишкового тракту.
Шкірка молодої картоплі дуже тонка. Радять картоплю вживати не зчищаючи її. Але якщо хочете, можете зішкребти шкірку ножем. Саме під нею знаходиться велике скупчення корисностей.
Щоб при приготуванні вони не зникли готувати бульби краще відварюючи або запікаючи. До речі картопля молода містить менше калорій, ніж стара. Це через те, що крохмалю в ній теж менше.
похожие записи:
Блог адміністратора... →
Як і чим мити холодильник ..
Незважаючи на те, що у багатьох холодильники оснащені системою розморожування, д...
Блог адміністратора... →
Як зварити мило в домашніх умовах ..
Я взяла звичайне дитяче мило, без кольору і запаху, тертку, будь-який посуд, в я...
Блог адміністратора... →
Як і чим мити холодильник ..
Незважаючи на те, що у багатьох холодильники оснащені системою розморожування, д...
Блог адміністратора... →
Як зварити мило в домашніх умовах ..
Я взяла звичайне дитяче мило, без кольору і запаху, тертку, будь-який посуд, в я...