Інгредієнти:
• щука - 1 Штука
• соняшникової олії - 2 Ст. ложки
• приправи для риби - 20 Грам
• часнику - 7 зубчиків
• горошин запашного перцю - 6 Штук
• лаврових листа - 2 Штуки
• лимон, сік - 1 Штука
Спосіб приготування
Тушкована щука - дуже смачне і ніжне блюдо. Подавайте тушковану щуку з відвареною картоплею і свіжими овочами. Приготування: Очистити і добре промити щуку. Нарізати невеликими шматочками і викласти в глибоку сковороду. Посипати щуку рибної приправою, додати лавровий лист, горошини запашного перцю, трохи солі, подрібнений часник, соняшникову олію, 1 склянка води і лимонний сік. Добре перемішати всі інгредієнти і поставити маринуватися в холодильник на 4 години або на ніч. Поставити сковороду з рибою на вогонь і довести до кипіння. Потім зменшити вогонь, накрити сковорідку кришкою і тушкувати 40 хвилин. Прибрати сковороду з вогню і дати постояти протягом 5 хвилин. Потім відразу ж подати до столу.
© На каблучках
При частковому чи повному копіюванні матеріалів необхідно ставити активне гіперпосилання на сайт nakablychkah.com.ua
Подібні статті:
Догляд за акваріумною рибкою вліткуВ рoздiлi - Рослини i тварини
Влітку догляд за акваріумом значно легший, ніж взимку, але все-таки, щоб рибки почували себе комфортно, необхідно...
|
Як солити оселедець в домашніх умовах.В рoздiлi - Кориснi поради
Дуже важливо правильно вибрати оселедець для засолювання. Адже від того, наскільки свіжа і гарна буде куплена вами...
|
Свинячі реберця під томатним соусомВ рoздiлi - Другi страви
Готуємо свинячі реберця. Свинячі реберця гаряче улюблене багатьма національностями, а значить рецептів з цим...
|
Як приготувати рибні котлетиВ рoздiлi - Другi страви
Для рибних котлет використовуються різні види риби. Це можуть бути лосось, тріска, щука, судак, зубатка і т.д. Всі вони...
|