Рекомендуємо прочитати

Фантастичне м’яке м’ясо на шашлики за півгодини

article3343.jpg

Рецепт досить простий

1. На 2 кг м'яса беремо один великий ківі або два маленьких. Стиглі плоди розминаємо руками і перемішуємо з м'ясом, а тверде ківі ріжемо на дрібні шматочки і теж перемішуємо з м'ясом. Спеції та цибулю - як звичайно любите. М'ясо завжди ставало м'яким всього за півгодини!!!

2. Гранат 2 шт. (бажано не гранатовий сік, а саме цілий гранат) або стакан соку 2/3 склянки сухого червоного вина (приблизно 150 мг), цибулю (за смаком, бажано багато) - це приблизно на 4 кг м'яса. Відразу сіль не додаємо, так як м'ясо сік дасть, а треба цей сік зберегти. Залишаємо годин на 10-12 (я залишала на ніч, але якщо м'ясо простоїть довше - нічого страшного), приблизно години за 1,5 до того як будете смажити - додаєте сіль, перемішуєте.

Є один секрет - коли починаєш смажити м’ясо, спочатку його на шампурі (або на сітці) потрібно "запечатати" вогнем. Тобто на відкритому вогні трохи потримати, буквально кілька секунд. М'ясо моментально покривається скоринкою, і сік залишається всередині. А потім вже робити шашлик як зазвичай ...

3. Залийте м'ясо сильно газованою мінеральною водою і поставте під гніт на 2 години, потім злийте залишки мінералки, додайте спеції (за смаком) і перемішайте з майонезом або сметаною, кому що подобається. Залиште хвилин на 10-15 і смажте.

Будь-яке жорстке м'ясо буде м'яким.

Приємного апетиту!

При частковому чи повному копіюванні матеріалів необхідно ставити активне гіперпосилання на сайт nakablychkah.com.ua

Подібні статті:

При дотриманні якоїсь черговості та акуратності в процесі приготуванні, ми отримаємо дуже смачне і просте блюдо, яке...
Іноді ніби і рецепт простий, і інгредієнти все є, і начебто робиш, як написано, а не виходить так "чудово" або навіть...
Всі ці визначення вірні і досить неприємні, але зубного болю не уникнути, якщо не забезпечити своїм зубам належний і...
Якщо ви вирішили влаштувати невеликий пікнічок, то перше, що виникає перед очима - це апетитний, соковитий і паруючий...
Scroll To Top