Тісто для чебуреків за цим рецептом виходить незвичайно смачним і ніжним, а начинка - ароматною і соковитою. Такі чебуреки з'їдаються в одну мить!
Інгредієнти:
Для тіста:
- 300 мл простої води
- 1 яйце куряче
- цукор
- 2 столових ложки олії рослинного
- 4 склянки борошна
- сіль
- 1 столова ложка горілки
Фарш:
- 500 г фаршу
- 2 цибулини
- сіль
- перець
Приготування:
Підготуйте всі інгредієнти.
Фарш повинен бути крупно меленим і дуже багато цибулі.
Для соковитості можете туди додати 100 г крижаної води.
Для пухкості тісту необхідна горілка - в чебуреках вона не відчувається.
Для того, щоб при смаженні тісто вийшло красивого кольору потрібен цукор.
Нагрійте воду до гарячого стану. Всипте в миску 1 склянку борошна. Ретельно розмішуючи віночком влийте туди ж 1 стакан гарячої води. Вийде заварене тісто.
В іншу миску більшого розміру всипте борошно, що залишилося, вбийте яйце, додайте сіль і цукор, вилийте горілку, масло рослинне, воду що залишилася і заварене тісто. Ретельно розмішайте і замісіть тісто до гладкого стану. Загорніть його в плівку харчову і відставте відпочивати на півгодини.
Для приготування фаршу додайте в нього кубики льоду або крижану воду. Але спочатку очистіть цибулю ріпчасту і подрібніть її ножем (але не дрібно), або на м'ясорубці (на крупній решітці). Посоліть, поперчіть.
Звільніть тісто від плівки і наріжте на порції (на 3 частини). Візьміть одну частину і розкачайте ковбаску на присипаній борошном дошці. Наріжте на шматки по 1,5-2 сантиметри. Умочіть шматки в муку кожною стороною і розкачайте коржі. На середину або поруч укладіть фарш ложкою. З'єднайте краї і зліпіть їх, щоб дірочки не залишилося.
Налийте масло рослинне в сковороду висотою на один палець. Нагрійте сковороду з маслом і зменшіть вогонь. Укладайте чебуреки однією стороною і смажте до золотистого кольору, потім перевертайте. З другої сторони вони смажаться швидше.
Дістаньте готові чебуреки і складіть в миску на паперовий рушник, щоб зайве масло вбралося. Все. Чебуреки вийшли гарними, тісто пухирчастим і тоненьким, начинка соковитою і соку вистачає.
При частковому чи повному копіюванні матеріалів необхідно ставити активне гіперпосилання на сайт nakablychkah.com.ua
Подібні статті:
Тісто для піци з медомВ рoздiлi - Випiчка i десерти
Швидке тісто для піци Не секрет, що для більшості хороша піца починається саме з тіста. Одні люблять тонке, злегка...
|
Як приготувати дріжджове тістоВ рoздiлi - Випiчка i десерти
Багато господинь, не тільки початківці, але й досвідчені, бояться готувати дріжджове тісто. Хоча насправді це дуже...
|
Незвичайний рулет з яблукамиВ рoздiлi - Випiчка i десерти
Смачний рулет з яблуками, чорносливом та корицею...
|
Листковий яблучний пирігВ рoздiлi - Випiчка i десерти
Рекомендую спробувати! Дуже смачно!...
|