Рекомендуємо прочитати

Запечена горбуша

article3195.jpg

Звичайно ж, ви любите смачно і корисно поїсти. Саме тому цей рецепт для вас підходить. Хочеться сказати, що горбуша дуже проста у приготуванні.

Необхідні інгредієнти:
• Горбуша - 1 шт.
• Цибуля - 2шт.
• Твердий сир - 200 гр.
Майонез - 200 гр.
• Морква - 2 шт.
• Панірувальні сухарики
• Петрушка, лавровий лист і спеції для гриля
• Сіль і чорний перець
• Спеції та свіжа зелень для риби
• Олія - 2 ст.л.
• Масло вершкове - 30гр.

Як готувати:
1. Почистити рибу, дістати всі нутрощі, промити і розділити на філе. Далі змащується деко і викладається на нього горбушу.

2. Далі необхідно почистити цибулю і морквину, а потім нарізати їх соломкою.

3. Натерти сковороду вершковим маслом і обсмажити на ній моркву з цибулею до золотистого кольору. Натерти на крупній тертці сир.

4. Змастити горбушу майонезом, додати солі і перцю. Додати спеції. Зверху викласти моркву з цибулею, посипати сиром і панірувальними сухарями. Додати зверху вершкове масло.

5. Розігріти духовку і випікати рибу при середній температурі близько півгодини. Далі вийняти горбушу і дати їй охолонути.

6. Прикрасити її свіжою зеленню і можна подавати на стіл.

При частковому чи повному копіюванні матеріалів необхідно ставити активне гіперпосилання на сайт nakablychkah.com.ua

Подібні статті:

При дотриманні якоїсь черговості та акуратності в процесі приготуванні, ми отримаємо дуже смачне і просте блюдо, яке...
Як вибрати гарні спеції? У першу чергу, читайте упаковку. Сіль, мелений коріандр, мелений лавровий лист (який теж у...
Базилік — родом з Індії, але добре прижився і в наших стравах. Відмінно доповнює овочеві страви. Кілька листочків,...
На 2 кг м'яса беремо один великий ківі або два маленьких. Стиглі плоди розминаємо руками і перемішуємо з м'ясом, а тверде...
Scroll To Top