Рекомендуємо прочитати

Готуємо Глінтвейн

article745.jpg

Глінтвейн (від німецького gluhende Wein - гаряче вино) - гарячий алкогольний напій. Особливо він добрий в довгі зимові вечори, але непогано зігріває і в будь-яку холодну погоду. Так як цей напій насамперед ароматний, тому за основу як правило беруться червоні вина або ель. В якості пряних добавок використовується кориця і гвоздика. Іноді додаються більш міцні напої ром, коньяк, лікер, але в дуже невеликих кількостях так що б не змінився смак, а тільки додався аромат.
Глінтвейн з корицею
Що потрібно:
Червоне вино-1 пляшка (750 мл),
Гвоздика-4 шт.,
Палички кориці-3-4 шт.,
Часточки лимона / апельсина (зі шкіркою) -3-4 шт.,
Ванільний цукор - 1 ч.л .,
Мед-2-3 ст.л.,
Коньяк-3 ст.л.
Що робити:
Вилити вино в сотейник, поставити на вогонь. Додати всі інші інгредієнти, перемішати. Коли почне йти пар, зняти сотейник з вогню і дати настоятися глінтвейну ще пару хвилин під закритою кришкою. Подавати гарячим, прикрасивши часточками цитрусових і корицею.

© На каблучках

При частковому чи повному копіюванні матеріалів необхідно ставити активне гіперпосилання на сайт nakablychkah.com.ua

Подібні статті:

Здивувати гостей, та й самим поласувати, можна за допомогою незвичайного коктейлю. У чому ж ще подавати коктейль, як не...
При відчутті важкості в шлунку після переїдання в якості "першої допомоги" лікар рекомендує прийняти ферментні...
Традиційна англійська кухня відрізняється консервативністю, і при цьому дуже смачна. Соус «Чемберлен» втілив у...
Якщо ваше весілля не відрізняється принципово від всіх інших урочистостей, то ви знаєте, що напої на будь-якому весіллі...
Scroll To Top