Рекомендуємо прочитати

Печериці обсмажені у фритюрі

article2892.jpg

Приготовлені таким чином печериці неодмінно сподобаються любителям грибів! У нашій сім'ї печериці люблять, часто їх використовую для приготування того чи іншого блюда, і просто дивуюся, як це раніше не довелося приготувати такі смачні грибочки! Вони такі соковиті, незвичайні, з засмаженою скоринкою - їх з легкістю можна подавати як цілком самостійне блюдо, або ж на закуску в гарячому або теплому вигляді! Загалом, пробуйте, смачно!

Інгредієнти:
• Гриби печериці 500 г
• Яйця курячі 2 шт.
• Борошно пшеничне 3 ст. л.
• Панірувальні сухарі 5 ст. л.
• Молоко 120 мл
• Сіль 0.5 ч. л .
• Перець чорний мелений 1 щіпка
• Олія соняшникова рафінована 400 мл

Спосіб приготування
• Крок 1. Для приготування печериць, обсмажених у фритюрі, нам знадобляться печериці (вибирайте міцні, не великі, однакового розміру грибочки), курячі яйця, сухарі панірувальні, пшеничне борошно, молоко, олія соняшникова рафінована, сіль, чорний мелений перець.

• Крок 2. Зі капелюшків печериць знімаємо шкірку.

• Крок 3. У підсоленій воді відварюємо кілька хвилин печериці, виймаємо їх і даємо трохи охолонути.

• Крок 4. В цей час готуємо кляр - з'єднуємо яйця, молоко, сіль і чорний мелений перець.

• Крок 5. Перемішуємо виделкою, щоб яйця добре розійшлися в молоці. Кляр готовий.

• Крок 6. Тепер поставимо поруч тарілку з панірувальними сухарями, кляр, пшеничне борошно. Обвалюємо кожен гриб окремо спочатку в борошні, потім занурюємо в кляр, потім відразу обвалюють у сухарях, ще раз в кляр і знову обвалюють у сухарях.

• Крок 7. Відразу ж після панірування обсмажуємо гриби невеликими порціями у великій кількості розпеченої соняшникової рафінованої олії до золотистої скоринки. Викладаємо на паперовий рушник, щоб зайве масло вбралося.

• Крок 8. Подаємо гриби як самостійне блюдо або на закуску в гарячому або теплому вигляді.

При частковому чи повному копіюванні матеріалів необхідно ставити активне гіперпосилання на сайт nakablychkah.com.ua

Подібні статті:

Рекомендую спробувати! Дуже смачно!...
На перший погляд, у приготуванні курки, та й будь-який інший птиці в духовці, немає абсолютно нічого складного....
Мультиварка є прекрасним інструментом для здійснення самих різних кулінарних фантазій. У невеликому за розмірами...
Специфічне жорсткувате біле м'ясо іноді змушує задуматися, що б такого приготувати з курячого філе, щоб побалувати...
Scroll To Top