Рекомендуємо прочитати

Випiчка i десерти

Секрети ідеального чизкейка

Секрети ідеального чизкейка
Для того, щоб приготувати справжній чізкейк, не обов'язково витрачатися на дорогу "Філадельфію". Її можна зробити самій. Купуйте натуральну сметану (дивіться, щоб був ГОСТ) жирністю 20-25%. Відкиньте її в мокру бавовняну тканину, або 4-8 шарів марлі, і підвісьте на ніч, щоб стекла сироватка. З кілограма вийде півкіло свіжого кремчіза. Вранці посоліть його половиною чайної ложки солі і відправте в холодильник до вечора дозрівати. Прочитати »

Чізкейк без випічки з полуницею

Чізкейк без випічки з полуницею
Для початку кип'ятимо воду і розводимо швидкорозчинний желатин (постійно помішуючи, щоб не було грудочок, окріп потрібно вливати в желатин, а не навпаки). Далі в іншому посуді розводимо желе відповідно до інструкції на упаковці і теж постійно помішувати до розчинення желатину. Потім печиво подрібнюємо в блендері до дрібної крихти, висипаємо в миску, додаємо розтоплене вершкове масло і ретельно руками перемішуємо до однорідної маси. Прочитати »

Домашній йогурт

Домашній йогурт
Здавалося б, в магазинах можна знайти кілька десятків сортів йогурту на будь-який смак і гаманець? Навіщо ж витрачати свій час на приготування домашнього йогурту? Домашній йогурт, на відміну від магазинного, можна використовувати не тільки як десерт, але і для приготування холодних супів і заправки для салатів. До того ж, робиться домашній йогурт дуже просто. Прочитати »
Scroll To Top