Рекомендуємо прочитати

Випiчка i десерти

Як зробити випічку низькокалорійною

Як зробити випічку низькокалорійною
Ароматні, пишні і смачні булочки, пиріжки з різними начинками, торти, кекси, рулети та пироги, всі ці ласощі не зможуть залишити байдужим нікого з прихильників випічки. Однак, крім чудового смаку, здобні солодощі мають один величезний мінус - це їх висока калорійність. Всім добре відомо, що саме випічка в більшості випадків стає причиною збільшення ваги, і не всі можуть дозволити собі пригоститися борошняними виробами. Особливо актуальна ця проблема для прекрасних дам, постійно прагнуть зробити свою фігуру ідеальною, періодично сидять на різних дієтах, які передбачають виключення зі свого... Прочитати »

Тірамісу з ківі

Тірамісу з ківі
Як відомо, торт тірамісу з ківі - це один з найвідоміших італійських десертів. Рецептів його приготування існує безліч. У нього додають різні фрукти (ківі, банан, персик, мандарин, апельсин, лимон, фламбіровані яблука, груші, сливи, манго і ананас), ягоди (вишня, полуниця, малина, черешня, лісові ягоди, журавлина), шоколад (білий, молочний, глазур), а також з різними алкогольними напоями, такими як лікер «Кавовий», «Амаретто» або «Калуа». Коржі ж використовуються бісквітні або з додаванням сиру маскарпоне, вершкового, а також жирного сиру, молока і масла. Прочитати »

Домашній мармелад з айви

Домашній мармелад з айви
Готуємо мармелад з легким смаком маракуї. Дуже смачний десерт з айви. Абсолютно не нудотний, тому що сік лимона і маракуї нейтралізують солодкість. Цей десерт — кисло-солодка маса з незвичайним ароматом маракуї і айви. Довгий час варіння мармеладу надає йому необхідну щільність. Зберігати його можна в сухому прохолодному місці в закритому посуді. Прочитати »

Тірамісу по-домашньому

Тірамісу по-домашньому
Здивувати гостей, та й самим поласувати, можна за допомогою незвичайного коктейлю. У чому ж ще подавати коктейль, як не в келихах? Ось і італійський десерт тірамісу, основу якого складає сир, ми будемо подавати в келихах, тому ці ласощі будуть здаватися ще смачнішими. Вам знадобиться глибокий келих з широкою шийкою без ручки. Незалежно від рецепту всі інгредієнти складаємо в келих шарами. Пропонуємо вашій увазі кілька варіацій італійського класичного десерту. Прочитати »

Секрети вдалого бісквіта

Секрети вдалого бісквіта
Бісквіт - база для цілого ряду десертів, використовуючи його в якості основи, можна приготувати з різними добавками безліч варіантів тортів і тістечок. Тим не менш, багато молодих господинь намагаються уникати приготування бісквіта, причиною тому - складність його приготування. Часто бісквіт опадає і абсолютно не виходить таким як потрібно. Ми розповімо про секрети приготування пишного повітряного бісквіта, з якими зможе блиснути своїми кулінарними талантами кожна молода господиня. Прочитати »

Пташине молоко

Пташине молоко
Колись пташине молоко було справжньою розкішшю, а сьогодні ці ласощі може дозволити собі кожен. Цей унікальний десерт був придуманий в Польщі. Власник кондитерської фабрики Ян Ведель, повернувшись з поїздки по Франції, задався питанням: «Що може хотіти людина, у якої є все? Пташине молоко! »До слова, пташине молоко тоді зовсім не було десертом. Так називали щось дуже рідкісне і унікальне. Прочитати »
Scroll To Top