Смачні домашні батони - м'які, повітряні, з тонкою хрусткою скоринкою. Ласуйте на здоров'я!
Інгредієнти:
- 250 г борошна
- 6 г сухих дріжджів
- 4 г солі
- 30 г вершкового масла масла або маргарину
- 100 мл молока
- 50 мл води
Для змазування верху:
- 1 жовток
- 5 г молока.
Приготування:
Змішати всі сухі інгредієнти, додати маргарин, молоко і воду. Замісити тісто.
Сформувати кулю і поставити в тепло на 90 хв. Обмяти і ще 10 хвилин почекати.
Розділити на 5 частин, кожну частину розкачати в прямокутник, скрутити і защипити краєчки.
Залишити на 30 хв. Зробити надрізи і змастити жовтком з молоком.
Випікати при 180 градусах 20-30 хвилин.
Смачного!
При частковому чи повному копіюванні матеріалів необхідно ставити активне гіперпосилання на сайт nakablychkah.com.ua
Подібні статті:
Як поліпшити смак і аромат риби?В рoздiлi - Кориснi поради
Використовуючи різні спеції та приправи при приготуванні риби, можна впливати на смакові якості страви. Від прянощів...
|
Підбірка рецептів квасуВ рoздiлi - Напої
Квас знижує втому, оздоровлює організм, підвищує працездатність, ну і просто втамовує спрагу! Пропонуємо рецепти, як...
|
Захотілося рибки? Як смачно приготувати скумбрію? Пропонуємо Вам рецепт дуже смачної запашної маринованої скумбрії....
|
На прилавках магазинів досить часто можна побачити хліб з маркуванням «бездріжджовий». Багато хто вважає, що...
|