Рекомендуємо прочитати

Тісто для піци з медом

article2970.jpg

Швидке тісто для піци Не секрет, що для більшості хороша піца починається саме з тіста. Одні люблять тонке, злегка хрустке, інші по пишніше і щоб начинки більше влізло. Який би варіант ви не любили, погодьтеся що тісто має бути м'яким, танути в роті і при цьому швидким, що не вимагає багато сил і часу. У більшості моїх знайомих, саму важку частину приготування піци, становить саме тісто. Тому я вирішила зайнятися пошуком бездоганного і простого тіста. І уявіть собі, я його знайшла. Легке (у всіх сенсах), смачне, ніжне - ідеальна основа для вашої улюбленої піци. З таким тістом ваша піца завжди буде виходити славною!

Інгредієнти:
• Борошно пшеничне 1 ст.
• Вода 90 мл.
• Дріжджі сухі 1 ч. л.
• Мед 10 г
• Сіль 1 щіпка
• Олія оливкова 1 ст. л .

Спосіб приготування:
• Крок 1 Вам знадобиться: борошно, тепла вода (не гаряча), сухі дріжджі, мед, сіль, оливкова олія.

• Крок 2 Налийте в миску теплу (але не гарячу) воду. Додайте дріжджі і мед. Добре перемішайте.

• Крок 3 Додайте оливкову олію і сіль.

• Крок 4 Просійте борошно.

• Крок 5 Починайте вимішувати тісто.

• Крок 6 Спочатку може здатися, що воно грудкувате, але це норма. Коли мука вбере всю воду, почніть вимішувати тісто руками.

• Крок 7 Вимішуйте до отримання гладкого, еластичного не липучого до рук, тіста.

• Крок 8 Залиште тісто на 10-15 хвилин в теплому місці. За цей час воно збільшиться в об'ємі приблизно в 1,5 рази.

• Крок 9 Тісто краще розтягувати руками по формі. Середня товщина тіста повинна бути 0,5 см.

При частковому чи повному копіюванні матеріалів необхідно ставити активне гіперпосилання на сайт nakablychkah.com.ua

Подібні статті:

Багато господинь, не тільки початківці, але й досвідчені, бояться готувати дріжджове тісто. Хоча насправді це дуже...
Смачний рулет з яблуками, чорносливом та корицею...
Тісто для чебуреків за цим рецептом виходить незвичайно смачним і ніжним, а начинка - ароматною і соковитою. Такі...
Рекомендую спробувати! Дуже смачно!...
Scroll To Top