Рекомендуємо прочитати

Кабачки в сирній паніровці

article2438.jpg

Інгредієнти:
- кабачок
- яйце
- Твердий сир
- Сіль, перець
- Суміш сухих трав за бажанням

Приготування:
1. Кабачок очистити від шкірки і нарізати паличками.
2. Яйце збити з сіллю і перцем, сир натерти на дрібній терці, додати трави і перемішати.
3. Кожну паличку умочуємо в яйце, паніруємо в сирі, викладаємо на деко встелений пекарським папером.
4. Запікати кабачки в заздалегідь розігрітій духовці при 180 градусах, до золотистого кольору.
5. Їсти теплими.

Приємного апетиту!

При частковому чи повному копіюванні матеріалів необхідно ставити активне гіперпосилання на сайт nakablychkah.com.ua

Подібні статті:

Чудова святкова страва для сімейного застілля. Виглядає чудово — і при цьому смак теж на висоті. Якщо ви зібралися...
Один з основних принципів китайської кухні — блюдо повинне складатися з маленьких шматочків, щоб під час трапези не...
Сьогодні у нас буде щось незвичайне, смачне і найголовніше просте блюдо, яке називається креветки з беконом. Ми тут...
Scroll To Top