Складові:
Вода - 1 літра
Свиняче сало з прошарками м'яса - 1 кг
Цибулиння - 3 жмені
Лавровий лист - 2 штуки
Часник - 7 зубців
Сіль - 200 грам
Цукор - 2 столові ложки
Перець чорний - за смаком
Як готувати сало гарячого засолу:
Наберіть в ємність воду, додайте в неї цукор, сіль, лавровий лист, лушпиння цибулі і ставте варитися. Цибулиння можна додати і більше. Коли вода закипить, покладіть в неї обмите сало - нехай воно повариться ще 20-30 хвилин. Зніміть сало з вогню і залиште його на 8-10 годин просочуватися відваром. Потім витягніть сало з розсолу і висушіть його. Поки сало сохне від рідини, поріжте часник тонкими пластинками, змішавши потім з меленим чорним перцем. Обсохле сало виваляйте в суміші, загорніть його у фольгу і поставте на ніч у морозилку.
При частковому чи повному копіюванні матеріалів необхідно ставити активне гіперпосилання на сайт nakablychkah.com.ua
Подібні статті:
Приготуємо стручкову квасолю в мультиварці в томаті і з курячим філе. Смачно і соковито! Болгарський перець своїм...
|
Свинячі реберця під томатним соусомВ рoздiлi - Другi страви
Готуємо свинячі реберця. Свинячі реберця гаряче улюблене багатьма національностями, а значить рецептів з цим...
|
Корисні властивості часникуВ рoздiлi - Здорове харчування
Часник це не тільки найпоширеніша у світовій пікантна кулінарна приправа. Багато народів наділяють його здатністю...
|
Заправка для борщу на зимуВ рoздiлi - Консервування
Заправка для борщу, заготовлена на зиму - хороша підмога для будь-якої господині, особливо в будні дні. Крім того, всі...
|