500 грам стручкової квасолі;
400 грам болгарського перцю;
400 грам курячого філе;
500 грам томатного пюре або помідор;
1 столова ложка оливкової олії;
сіль і спеції за смаком.
Процес приготування:
1. Куряче філе миємо, обсипаємо спеціями (сушений базилік, часник, зелена цибуля і чорний мелений перець), солимо і поливаємо оливковою олією. Викладаємо в один шар на дно мультиварки.
2. Поверх курячого філе кладемо дрібно нарізаний соломкою болгарський перець, але не всю кількість, зазначена в рецепті, а частину - ми будемо чергувати шари овочів. Солити теж потрібно по частинах.
3. Додаємо частину томатного пюре або помідори, які потрібно нарізати середніми шматочками. При бажанні їх можна ще й очистити перед нарізкою. Трохи солимо.
4. Ось і черга стручкової квасолі настала. Викладаємо частину квасолі, розрівнюємо і знову солимо.
5. Повторюємо овочеві шари, так як м'ясний шар у нас всього один - нижній. Не забуваємо солити. У мене вийшло два повтори, завершенням яких виступив шар стручкової квасолі, томатного пюре і сушеної зеленої цибулі.
6. Вибираємо режим "Тушіння" на 2 години 30 хвилин. Можна спочатку включити режим "Випічка" на 30 хвилин, щоб скоріше почалося кипіння, а потім перевести мультиварку в режим "Тушіння" на 2 години. Час можна збільшувати або зменшувати, перевіряючи готовність - квасоля повинна стати м'якою. Готову страву розмішуємо і подаємо.
При частковому чи повному копіюванні матеріалів необхідно ставити активне гіперпосилання на сайт nakablychkah.com.ua
Подібні статті:
Корисні властивості часникуВ рoздiлi - Здорове харчування
Часник це не тільки найпоширеніша у світовій пікантна кулінарна приправа. Багато народів наділяють його здатністю...
|
Свинячі реберця під томатним соусомВ рoздiлi - Другi страви
Готуємо свинячі реберця. Свинячі реберця гаряче улюблене багатьма національностями, а значить рецептів з цим...
|
Картопляне пюре - річ класична, виключно смачна й поживна, яку вживають в їжу в усьому світі. Цей простий у приготуванні...
|
Заправка для борщу на зимуВ рoздiлi - Консервування
Заправка для борщу, заготовлена на зиму - хороша підмога для будь-якої господині, особливо в будні дні. Крім того, всі...
|