Рекомендуємо прочитати

Стейк по-французьки

article2740.jpg

Найсмачніший стейк по-французьки ми приготуємо з таких інгредієнтів:

• 1 яловичий стейк
• по 1/4 чайної ложки горошин чорного, білого і зеленого перцю
• 1 горошина духмяного перцю
• 1 чайна ложка рапсового масла
• 1 столова ложка коньяку
• 50 мл вершків
• 1 чайна ложка вершкового масла
• сіль

Горошини перцю розчавити в ступці. Стейк обваляти в перцевій суміші і паніровці. Стейк обсмажити в рослинній олії: спочатку на сильному вогні, потім вогонь зменшити і смажити, за бажанням, ще деякий час, щоб отримати м'ясо за смаком: слабо-(червоне на зрізі), середньо - (рожеве на зрізі) або повністю просмажене.

Стейк викласти з сковороди на фольгу. Жир від смаження злити, в сковороду додати коньяк. Влити вершки і соус уварити. Вінчиком підмішати шматочки вершкового масла і посолити. Стейк з соусом викласти на тарілку і подати гарячим.

© На каблучках

При частковому чи повному копіюванні матеріалів необхідно ставити активне гіперпосилання на сайт nakablychkah.com.ua

Подібні статті:

Страви, які готують із сирого м'яса, можна знайти практично у всіх кухнях. Гурмани стверджують, що якісне м'ясо з ніжних...
Іноді ніби і рецепт простий, і інгредієнти все є, і начебто робиш, як написано, а не виходить так "чудово" або навіть...
ЗМІ виставляли червоне м'ясо в негативному світлі протягом декількох років, але в цій м'ясоїдній насолоді криється...
Готуємо шніцель зі свинини. Шніцель по суті своїй - тонка м'ясна відбивна, яку обваляли в паніровці і обсмажити у...
Scroll To Top