Найсмачніший стейк по-французьки ми приготуємо з таких інгредієнтів:
• 1 яловичий стейк
• по 1/4 чайної ложки горошин чорного, білого і зеленого перцю
• 1 горошина духмяного перцю
• 1 чайна ложка рапсового масла
• 1 столова ложка коньяку
• 50 мл вершків
• 1 чайна ложка вершкового масла
• сіль
Горошини перцю розчавити в ступці. Стейк обваляти в перцевій суміші і паніровці. Стейк обсмажити в рослинній олії: спочатку на сильному вогні, потім вогонь зменшити і смажити, за бажанням, ще деякий час, щоб отримати м'ясо за смаком: слабо-(червоне на зрізі), середньо - (рожеве на зрізі) або повністю просмажене.
Стейк викласти з сковороди на фольгу. Жир від смаження злити, в сковороду додати коньяк. Влити вершки і соус уварити. Вінчиком підмішати шматочки вершкового масла і посолити. Стейк з соусом викласти на тарілку і подати гарячим.
© На каблучках
При частковому чи повному копіюванні матеріалів необхідно ставити активне гіперпосилання на сайт nakablychkah.com.ua
Подібні статті:
Сире м'ясо: користь і шкодаВ рoздiлi - Здорове харчування
Страви, які готують із сирого м'яса, можна знайти практично у всіх кухнях. Гурмани стверджують, що якісне м'ясо з ніжних...
|
Іноді ніби і рецепт простий, і інгредієнти все є, і начебто робиш, як написано, а не виходить так "чудово" або навіть...
|
ЗМІ виставляли червоне м'ясо в негативному світлі протягом декількох років, але в цій м'ясоїдній насолоді криється...
|
ШніцельВ рoздiлi - Другi страви
Готуємо шніцель зі свинини. Шніцель по суті своїй - тонка м'ясна відбивна, яку обваляли в паніровці і обсмажити у...
|