Інгредієнти для гарбузового супу з імбиром
гарбуз - 300 г
картопля - 300 г
цибуля ріпчаста - 1 шт.
часник - 1 зуб.
масло вершкове - 2 ст. л.
імбир (тертий) - 1 ч. л.
вино біле - 100 мл.
вершки - 100 мл.
горіх мускатний - 1/2 ч. л.
перець чорний
сіль
бульйон овочевий - 1 л
Спосіб приготування гарбузового супу з імбиром
Гарбуз очистити від шкірки і насіння, м'якоть нарізати кубиками. Картоплю очистити і теж порізати кубиками.
Цибулю і часник очистити, порізати, обсмажити у вершковому маслі 2-3 хвилини.
Покласти картоплю і гарбуз, підрум'янити.
Залити вином, бульйоном, приправити імбиром, варити 25 хвилин.
З супу зробити пюре.
Приправити сіллю, перцем, мускатним горіхом. Влити вершки, поварити ще 3 хвилини. При подачі прикрасити сметаною.
Смачного!
При частковому чи повному копіюванні матеріалів необхідно ставити активне гіперпосилання на сайт nakablychkah.com.ua
Подібні статті:
Як вживати корінь імбируВ рoздiлi - Кориснi поради
Корисні властивості імбиру використовувалися ще в глибоку давнину. Коренем цієї рослини лікували захворювання...
|
Вийшла вранці в город, і на тому місці, де росте у мене м'ята перцева, побачила темно-бордові цятки. Підійшла ближче і...
|
При відчутті важкості в шлунку після переїдання в якості "першої допомоги" лікар рекомендує прийняти ферментні...
|
Господині на замітку. Спеції.В рoздiлi - Кориснi поради
Базилік — родом з Індії, але добре прижився і в наших стравах. Відмінно доповнює овочеві страви. Кілька листочків,...
|