Ароматний грибний соус - відмінне доповнення до різних страв: звичних нам дерунів і картопляних зразів, тушкованих овочів, м'ясу. Так само такий соус можна подавати до макаронних виробів, голубців або запікати в ньому м'ясні рулети.
• 200 г печериць
• 1 ріпчаста цибуля
• 20 г борошна
• 100 г сметани
• 3 ст. л рослинного масла
• щіпка солі
Дрібно нарізати цибулю, півхвилини смажимо на попередньо розігрітій олії. До цибулі відправляємо гриби, і, коли вони зарум'яняться, посипаємо борошном. Додаємо сметани і тушкуємо одну хвилину. Додаємо трішки води, перемішуємо і знімаємо з вогню. Переливаємо все в блендер, збиваємо до однорідної маси. Можна додати трішки кропу. Соус готовий!
При частковому чи повному копіюванні матеріалів необхідно ставити активне гіперпосилання на сайт nakablychkah.com.ua
Подібні статті:
Томатний соусВ рoздiлi - Соуси
Томатний соус - Сальса ді помодоро...
|
Креветки з бекономВ рoздiлi - Другi страви
Сьогодні у нас буде щось незвичайне, смачне і найголовніше просте блюдо, яке називається креветки з беконом. Ми тут...
|
Соус «Чемберлен»В рoздiлi - Соуси
Традиційна англійська кухня відрізняється консервативністю, і при цьому дуже смачна. Соус «Чемберлен» втілив у...
|
Стейк по-французькиВ рoздiлi - Другi страви
Ми приготуємо найсмачніший стейк по-французьки....
|