Це східні ласощі сподобаються не всім діткам. Але справжні маленькі гурмани обов'язково поласують халвою, приготовленої в домашніх умовах.
Рецепт домашньої халви дуже простий і цей десерт зможе приготувати кожна мама!
Візьміть:
- 70 г очищених волоських горіхів
- 250 г вершкового масла
- 500 г манної крупи
- 500 мл молока
- 400 г дрібного цукрового піску
- 1 ч. ложка меленої кориці
Приготування
1. Волоські горіхи подрібніть в блендері. Вершкове масло наріжте невеликими кубиками, перекладіть в каструлю і розпустіть. Дайте трохи охолонути додайте подрібнені горіхи, манну крупу і перемішайте. Потім поставте на вогонь і, постійно помішуючи дерев'яною ложкою, тримайте на середньому вогні 20-25 хв.
2. У масу влийте молоко, прикрийте кришкою і варіть на маленькому вогні до тих пір, поки вся рідина не вбереться в крупу.
3. Додайте цукровий пісок, мелену корицю і ретельно перемішайте. Зніміть з вогню і залиште під кришкою приблизно на 1 год. Перед подачею на стіл крупно наріжте. Можна прикрасити фруктами, ягодами або горіхами.
При частковому чи повному копіюванні матеріалів необхідно ставити активне гіперпосилання на сайт nakablychkah.com.ua
Подібні статті:
Вівсянка з яблуками і корицеюВ рoздiлi - Другi страви
Незрівнянна вівсянка з яблуками і корицею до сніданку...
|
Свинина по КитайськиВ рoздiлi - Другi страви
Один з основних принципів китайської кухні — блюдо повинне складатися з маленьких шматочків, щоб під час трапези не...
|
Чим урізноманітнити смак чорного чаюВ рoздiлi - Напої
Чорний чай - це класика як в Англії, так і в Україні. Його люблять багато. Чашечка запашного тонізуючого чаю здатна...
|
Вийшла вранці в город, і на тому місці, де росте у мене м'ята перцева, побачила темно-бордові цятки. Підійшла ближче і...
|