Рекомендуємо прочитати

Готуємо роли в домашніх умовах

article2585.jpg

Цього разу ми вирішили приготувати японське блюдо. Як ви вже зрозуміли, що ми будемо готувати роли в домашніх умовах. Я думаю кожен, хто пробував роли, хотів приготувати їх вдома, можливо додавши в рецепт щось своє. Ми з радістю навчимо, вас, їх готувати, тому що це смачно і просто, якщо ж постійно готувати роли, імпровізувати, дізнаватися нові рецепти, то у вас будуть виходити японські делікатеси нітрохи не гірше ніж в різних кафе. Приступимо!

Для приготування нам знадобляться такі інгредієнти:
• Рис - беремо круглозерний рис, якщо є можливість, то японський, але можна обійтися Круглозернистим.
• Риба - на ваш розсуд, за смаком
• Огірки
• Авокадо
• Норі

Як приготувати:
З чого ж почати приготування ролів в домашніх умовах? Та все дуже просто, беремо наші інгредієнти (огірки, авокадо, рибу, все що попалося під руку ;)) і нарізаємо на вузькі смужки, радимо скористатися гострим ножем, щоб отримати красиві і рівні смужки. Далі промиваємо ретельно рис, до тих пір, поки вода не стане прозорою.

Якщо ви будете готувати роли не один раз і не два, радимо придбати спеціальний бамбуковий килимок під назвою «МакІБІ». Саме завдяки йому ваші роли будуть виходити красивими, апетитними, правильної форми.

Ми будемо готувати тонкі роли, якщо бути трохи точним вони будуть приблизно 3 сантиметри в діаметр і містити тільки 1 компонент. Беремо лист норі, розрізаємо його навпіл по широкій стороні, з цієї половини вийде шість ролів. Норі має дві сторони, одна шорстка, інша гладка, гладкою стороною завжди кладемо вниз.

Готуємо роли в домашніх умовах

І так, на столі у нас вже лежить МакІБІ, на макису кладемо норі, руки змочуємо у воді з оцтом, беремо в руки рис такої кількості, щоб вистачило рівномірно розподілити на норі, але попередньо змочуємо рис в оцті, щоб рис був липким і не розвалювався, зверху залишаємо приблизно один сантиметр, знизу півсантиметра водорості, вільної від рису. Шар рису не повинен бути занадто товстим, десь трохи більше половини сантиметра. Зверху накладаємо начинку. Нижній край норі поєднуємо з краєм МакІБІ, піднімаємо його великими пальцями, піднімаємо до тих пір, поки нижній край не співпаде з верхнім. Далі вийшовшу «ковбаску» необхідно стиснути, покатати вперед і назад, попередньо затиснувши пальцями боки, щоб не вивалився рис. Якщо ж ви вирішили готувати товсті роли, то в даному випадку прийдеться використовувати цілий лист водоростей, а так само знадобляться приблизно 5 інгредієнтів. Наш процес готування наближається до ключового моменту-моменту нарізки. Беремо нашу ковбасу - рол і кладемо на рівну поверхню швом вниз, далі беремо в руки гострий ніж, попередньо змочивши оцтовою водою, ріжемо по середині, а потім отримані половинки на три частини.

Готуємо роли в домашніх умовах

Ось власне і все, на цьому процес приготування ролів в домашніх умовах закінчений.

При частковому чи повному копіюванні матеріалів необхідно ставити активне гіперпосилання на сайт nakablychkah.com.ua

Подібні статті:

Іноді себе і своїх домашніх хочеться побалувати чимось смачненьким і в теж час незвичайним, як кажуть, смаженою...
Дуже проста, смачна і швидка їжа)))...
Знизити рівень цукру в крові, очистити кишечник і судини, нормалізувати обмін речовин і роботу підшлункової залози...
Особливо про рисову молочну кашу хочу, нарешті, розповісти. Чому вона вдома такою як в садку не виходить. Тому що там...
Scroll To Top