Рекомендуємо прочитати

Готуємо основу для піци

article2621.jpg

Кілька сотень років тому Італія подарувала всьому світу приголомшливе смачне, ніжне і апетитне блюдо - піцу.

Основною її перевагою є те, що вона універсальна і підходить як для обіду на роботі, так і для вечора з друзями або романтичної вечері для двох. Піца стала одним з найпопулярніших страв практично у всіх куточках Землі. Кожна країна привнесла в неї щось своє: Індія подарувала смак піци з куркою каррі, Японія піцу з - морепродуктами, Росія - піцу з фаршем і ковбасою і т.д. Цим блюдом можна поласувати як у кафе, піцерії або ресторані, так і зробити замовлення піци додому, а для тих, у кого є бажання і вільний час, я хочу запропонувати рецепт дріжджової піци (начинка на ваш вибір).

Для приготування одного великого коржа для піци або двох тонких вам знадобиться:
Тепла вода - 1 ст.
Пшеничне борошно - 3 ст.
Сіль - 1 ч. л.
Цукор - 1 ч. л.
Сухі дріжджі - 1 пакетик
Оливкова олія - 2 ст. л.

Змішайте попередньо просіяне борошно через ситечко з сіллю. Додайте розведені сухі дріжджі з теплою водою і цукром. Все ретельно перемішайте, накрийте рушником і залиште на півгодини. Після цього розділіть тісто на дві частини (це в тому випадку, якщо ви хочете зробити два тонкі коржі), ще раз змішайте кожну, скачайте в кулю і залиште ще на п'ятнадцять хвилин. Далі, на посипану борошном поверхню столу, викладіть тісто і розкачайте в корж. Найкраще розгортати, а, точніше, розтягувати тісто руками.

Готуємо основу для піци

Нанесіть на поверхню піци томатний соус (кетчуп або майонез), викладіть начинку (гриби, ковбасу, шинку, оливки і т.д.) і помістіть в духовку (двісті градусів) на змащене оливковою олією деко на десять хвилин, додайте сир і залиште ще на п'ять хвилин. При такому способі готування тісто вийде тонким і хрустким, як у справжньої італійської піци. А тонке хрустке тісто - це не тільки смачно, але ще й низько калорійно. Вибирайте легку начинку і їжте піцу в будь-який час, будь то на обід або вечерю.

Готуємо основу для піци

© На каблучках

При частковому чи повному копіюванні матеріалів необхідно ставити активне гіперпосилання на сайт nakablychkah.com.ua

Подібні статті:

Для початку кип'ятимо воду і розводимо швидкорозчинний желатин (постійно помішуючи, щоб не було грудочок, окріп...
Легкий і ніжний сирний торт з полуницею - чудове солодка страва на стіл, коли ти чекаєш гостей або ж для сімейного...
Італійський фарширований перець сиром, травами і горіхами. Ця страва перевершила всі очікування. Прекрасне поєднання...
Сьогодні майже для кожної людини сир є невід'ємною частиною раціону. Сир – прекрасною закускою на кожен день. Але...
Scroll To Top