Рекомендуємо прочитати

Другi страви

Гуска з яблуками, запечена в духовці

Гуска з яблуками, запечена в духовці
Нагріти духовку до 210 °. Яблука вимити і, вирізавши серцевину з насінням, нарізати четвертинками. Гуску вимити, обсушити, зрізати зайвий жир і кінчики крилець (по суглобу). Викласти кінчики крилець в змащену жиром форму для запікання. Прочитати »

Свинячі відбивні запечені з картопляним пюре

Свинячі відбивні запечені з картопляним пюре
Рецепт свинячих відбивних із зеленню і часником. З дитинства ми звикли до таких кулінарним сполучень як котлета з пюре, макарони з м'ясом і неодмінно, компот. Мабуть, всі ці страви можна по праву вважати шедеврами радянської кухні. Прочитати »

Селера - кулінарні шедеври

Селера - кулінарні шедеври
Два великих кореня селери, 1-2 ст. л. рослинної олії, 2 ст. л. борошна, 1 жовток, 1 ст. води, сік половини лимона, сіль. Селеру ретельно промити, очистити, нашаткувати, покласти в каструлю, залити водою і злегка поварити. Борошно обсмажити в олії (до світло-жовтого кольору), розбавити відваром, в якому варився селера, заправити жовтком і змішати з тушкованим селерою, додавши трохи солі і сік лимона. Готову страву можна прикрасити зеленню дрібно рубаною петрушки або селери. Прочитати »

Що приготувати з курячого філе: простий і швидкий рецепт

Що приготувати з курячого філе: простий і швидкий рецепт
Специфічне жорсткувате біле м'ясо іноді змушує задуматися, що б такого приготувати з курячого філе, щоб побалувати себе улюблену новою оригінальною смачненькою стравою. Прочитати »

Плов з м'ясом

Плов з м'ясом
При дотриманні якоїсь черговості та акуратності в процесі приготуванні, ми отримаємо дуже смачне і просте блюдо, яке відмінно підійде на обід або вечерю. Так що менше слів більше діла. Прочитати »
Scroll To Top