Ваш обід зазвичай доповнює келих сухого вина? Відмінний вибір, а якщо піти далі і приготувати телятину в вині? Не менш апетитний варіант!
Для приготування телятини у вині Вам знадобиться:
На 4 порції:
4 шматки телячої вирізки,
2 ст. л. борошна,
80 г червоного сухого вина,
80 г води,
1 ч. л. меду,
2 ст. л. оливкової олії,
1 ст. л. соєвого соусу,
1 ч. л. сливового джему,
сіль і перець – за смаком.
Рецепт приготування телятини у вині:
Обваляйте м’ясо в борошні й обсмажте на середньому вогні по 2 – 3 хвилини з кожного боку. З вина, води, соєвого соусу, меду і джему приготуйте соус, прокип’ятивши його хвилину. Порційні шматки телятини покладіть в соус і витримайте в ньому протягом хвилини, а потім подавайте на стіл.
При частковому чи повному копіюванні матеріалів необхідно ставити активне гіперпосилання на сайт nakablychkah.com.ua
Подібні статті:
Як вибрати м'ясо на шашликВ рoздiлi - Кориснi поради
Якщо ви вирішили влаштувати невеликий пікнічок, то перше, що виникає перед очима - це апетитний, соковитий і паруючий...
|
Тісто для піци з медомВ рoздiлi - Випiчка i десерти
Швидке тісто для піци Не секрет, що для більшості хороша піца починається саме з тіста. Одні люблять тонке, злегка...
|
Шаруються нігті: що робити?В рoздiлi - Манiкюр i педiкюр
Кожна жінка хоче виглядати ідеально, тому завжди намагається за собою доглядати. Але через особливості організму...
|
Коли дітям можна починати давати свининуВ рoздiлi - Дiти
Свинина є забороненою в культурі харчування багатьох народів. Можливо, у зв'язку з цим (адже заборони ніколи не даються...
|